Πάρος: Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα! – Το μεγαλύτερο, κεφάτο παραδοσιακό γλέντι των γιορτών γίνεται απόψε στη Μάρπησσα!

26 Δεκεμβρίου 2023 15:53

Η γραφική Μάρπησσα, το χωριό που για 12 γιορτινές μέρες, άνοιξε την αγκαλιά του φιλοξενώντας όμορφες εκδηλώσεις στο πνεύμα των Άγιων Ημερών, ολοκληρώνει σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, τον κύκλο των εκδηλώσεων με ένα μεγάλο, παραδοσιακό γλέντι για όλο τον κόσμο στην πλατεία του χωριού!

Το πανηγυρικό Χριστουγεννιάτικο Αντάμωμα, υπόσχεται να διασκεδάσει τον κόσμο με μουσική και χορό, τραγούδια και κέφι! Όλοι πρόκειται να γίνουν μια μεγάλη παρέα, καλούνται να φέρουν τα μεζεδάκια τους και την καλή τους διάθεση, ενώ θα προσφερθεί δωρεάν κρασί.

Την παραδοσιακή εκδήλωση όπως και όλες τις εκδηλώσεις της Μάρπησσας συνδιοργανώνουν: Κοινότητα Μάρπησσας Δήμου Πάρου – Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας – Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας – Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκός – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αρχιλόχου.

Υπό την ευγενική στήριξη του Δήμου Πάρου και της ΚΔΕΠΑΠ.

Χορηγία εκδηλώσεων: Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos