Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Σε συνοπτικό απολογισμό της 9ετούς δημαρχιακής του θητείας, προέβη ο απερχόμενος Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο προσωπικός αριθμός θα είναι ο ένας και μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε για το ελληνικό δημόσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, καθορίστηκαν οι επιμέρους δείκτες του «Χίλωνα», ενόψει της ετήσιας αξιολόγησης των αθλητικών Ομοσπονδιών και του καταμερισμού της τακτικής επιχορήγησής τους για το 2024, ύψους περίπου 17 εκατ. ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια αισθησιακή φωτογράφηση με εσώρουχα αποχαιρετά το 2023 η Γουάντα Νάρα. 

Κατηγορία LIFESTYLE

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Λοιμώξεων μετά τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού και ιώσεων που παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, που τοποθετήθηκε τόσο για το θέμα του εμβολιασμού όσο και για το ενδεχόμενο υποχρεωτικότητας της μάσκας σε χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια ιδιαιτέρως παραγωγική χρονιά για τον ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, κλείνει με τον καλύτερο τρόπο, καθώς δύο μεγάλα περιβαλλοντικά έργα κλίμακας, τα Ολοκληρωμένα Συστήματα Διαχείρισης Απορριμμάτων Νήσων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια συνήθεια πολλών ιδιοκτητών αυτοκινήτων, που θέλουν να είναι σίγουροι ότι κάθε ημέρα θα βρίσκουν εύκολα πάρκινγκ για το αυτοκίνητό τους, τιμωρείται από το νόμο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, στον απόηχο της μεγάλης έξαρσης κορωνοϊού που παρατηρείται τις τελευταίες εβδομάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

POS παντού και υποχρεωτικές πληρωμές μέσω IRIS εμπεριέχονται στη νέα πραγματικότητα που δημιουργείται για τους ελεύθερους επαγγελματίες από 1ης Ιανουαρίου 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ηγέτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έχασε παρά δύο ασίστ το τριπλ νταμπλ οι Μιλγουόκι Μπακς επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα που γνώρισαν ανήμερα Χριστούγεννα από τους Νικς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos