Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

Φάροι. Ένα εμβληματικό στοιχείο της ελληνικής πολιτισμικής κληρονομιάς το οποίο διαχρονικά συνέβαλλε στην ασφάλεια της ναυσιπλοϊας και στη διατήρηση της σπουδαίας ναυτικής μας κληρονομιάς μέσα στους αιώνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλοσχεδιασμένο σύμφωνα με όλες τις τεχνολογίες έντυπης αιχμής, πρωτοποριακό, καλαίσθητο, εύχρηστο, γραμμένο σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά, το νέο περιοδικό ParosMag, αποτελεί μια καινούργια «άφιξη» στο νησί της Πάρου που μας εξέπληξε ευχάριστα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Ο κορυφαίος προορισμός του καλοκαιριού, η Ελλάδα συνεχίζει να προσελκύει ταξιδιώτες φέτος. Από τη Μύκονο μέχρι την Αθηναϊκή Ριβιέρα, εδώ είναι οι πιο όμορφες παραλίες για να βουτήξετε εκεί".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς 2023-24, ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος, κάλεσε σε συναντήσεις τους δασκάλους και τους καθηγητές του νησιού μας, ώστε από κοινού να φροντίσουμε για το υψηλότερο δυνατό επίπεδο της εκπαίδευσης που παρέχουμε στα παιδιά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 15:10

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την 11-08-2023, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα11:00΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 15:07

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Μήλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 05-08-2023 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από αλλοδαπό. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν ακόμη 6 συσκευές κινητών τηλέφωνων, ασύρματα ακουστικά και το χρηματικό ποσό των 1.185, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου στη Μάρπησσα, στην πλατεία παπά – Γιώργη Στάμενα, το Πανηγύρι του χωριού με αφορμή την εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2023 14:41

Στοίχημα: Ξεκίνημα με νίκη για Μπορντό

Πέφτουν οι ρυθμοί στο κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (07/08), ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα είναι και σήμερα αμέτρητες και ενώ από αύριο οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφουν στη δράση.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο κάλυψης των τεκμηρίων διαβίωσης και της απόκτησης περιουσιακών στοιχείων φέρνει το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos