ParosMag: Νέα «άφιξη» στο νησί! – Καλωσορίζουμε το πρωτοποριακό περιοδικό που γνωρίζει την Πάρο στο τουριστικό κοινό!

07 Αυγούστου 2023 16:23

Καλοσχεδιασμένο σύμφωνα με όλες τις τεχνολογίες έντυπης αιχμής, πρωτοποριακό, καλαίσθητο, εύχρηστο, γραμμένο σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά, το νέο περιοδικό ParosMag, αποτελεί μια καινούργια «άφιξη» στο νησί της Πάρου που μας εξέπληξε ευχάριστα!

Με καλογραμμένα άρθρα και φωτογραφίες από το νησί, γνωρίζει την Πάρο στο τουριστικό κοινό, καθώς μέσα από τις σελίδες του ο επισκέπτης αποκτά μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι εστί Πάρος και το τι μπορεί να κάνει σε αυτήν.

Αποτελεί free press περιοδικό. Διανέμεται δωρεάν σε συγκεκριμένα σημεία τουριστικής αιχμής καλωσορίζοντας τον τουρίστα και προτείνοντάς του τα high lights του νησιού!

Συνιστά καινοτόμο και πρωτότυπο εκδοτικό εγχείρημα το οποίο προσθέτει αξία στο φιλόξενο background της Πάρου, προβάλλει, αναδεικνύει και διαφημίζει το νησί, αποτελώντας μια ποιοτική στο σύνολό της δουλειά που θέλγει αναγνωστικά και προσελκύει το ενδιαφέρον με την ποικίλη ύλη που διαθέτει.

Παρουσιάζοντας τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της Πάρου, μυεί τελικά τους τουρίστες που την επισκέπτονται από τα πέρατα της οικουμένης στις φανερές ή κρυμμένες ομορφιές της με μια ματιά!

Αποτελεί αξιόλογο έντυπο, καρπό συλλογικής, επιμελημένης δουλειάς, αντάξιο της φήμης της Πάρου, το οποίο έλειπε από τα μέχρι σήμερα εκδοτικά πεπραγμένα.

Το ParosMag με τη δυναμική του, ήρθε για να μείνει και είναι εδώ για να συμβάλλει στην προσπάθεια ποιοτικής παρουσίασης του νησιού σε όσους το αγαπούν και το επισκέπτονται!

parosmag 23

 

parosmag english

parosmag france

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos