Σ. Τσιόδρας: «Δεν μπορεί τα πλοία μας να έχουν εικόνα Δεκαπενταύγουστου…».

19 Μαρτίου 2020 18:41

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας, επικεφαλής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, ο οποίος καθημερινά μας πληροφορεί για τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, μίλησε σε δραματικό


τόνο για την αθρόα ακτοπλοϊκή μετακίνηση πληθυσμού προς τα νησιά.

Ο κ. Τσιόδρας είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούν τα πλοία μας να έχουν εικόνα Δεκαπενταύγουστου…» προσθέτοντας ότι έτσι τίθενται σε κίνδυνο οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες των νησιωτών, καθώς η διαχείριση περιστατικών κορωνοϊού και οι διακομιδές στα νησιά είναι πολύ δύσκολες.

Δεν έχει νόημα να λαμβάνονται μέτρα αποτροπής του συγχρωτισμού του κόσμου και από την άλλη πλευρά μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες να συνωστίζονται στα πλοία της γραμμής με κίνδυνο να νοσήσουν ή να διασπείρουν τη νόσο στα νησιά.

Πιο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσε να έχει γίνει ο καθηγητής και υπεύθυνος ενημέρωσης για την επιδημική κρίση κ. Σωτήρης Τσιόδρας. Κάτι που άλλωστε είχαμε εδώ και μέρες επισημάνει με αναρτήσεις μας στο parianostypos.gr, το ακούσαμε και από τα πλέον επίσημα χείλη.
Ίσως γιατί αρκετοί δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακόμη ότι όσο λιγότερο εξαπλωθεί η νόσος στην πατρίδα μας, τόσο πιο γρήγορα θα αρθούν οι τωρινοί περιορισμοί και θα ανασάνουμε πλέον όλοι, όπως χαρακτηριστικά τόνισε και ο κ. Τσιόδρας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos