Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο στις Κυκλάδες

29 Μαϊος 2020 20:44

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Την 28-05-2020 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 60χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπού για οπλοχρησία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες στη Μύκονο Την 28-05-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 52χρονος αλλοδαπός ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 39χρονο ομοεθνή του προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβεις.

 

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Θήρα Την 29-05-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 44χρονος αλλοδαπός ο όποιος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Σύρο Την 29-05-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Σύρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου - Ερμούπολης, 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos