Αναφορά του Βουλευτή Κυκλάδων Φίλιππου Φόρτωμα για την απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας

11 Νοεμβρίου 2020 00:29

Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, κατέθεσε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, σχετικά με την απαγόρευση της κυνηγητικής δραστηριότητας κατά την περίοδο εφαρμογής των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του covid-19.

Ο κ. Φόρτωμας έθεσε υπόψιν του Υπουργού Περιβάλλοντος πρόσφατη επιστολή διαμαρτυρίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Σύρου, σημειώνοντας ότι το κυνήγι θεωρείται ατομικό άθλημα, είναι αναγνωρισμένο από νομικό πλαίσιο του Δασικού Κώδικα (Ν.Δ. 86/69, άρθρο 251 παρ. 1) και όσοι ασχολούνται με αυτή τη δραστηριότητα εντάσσονται στην κατηγορία των πολιτών που δύναται να αθλούνται σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους.

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κάλεσε τον κ. Χατζηδάκη να εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή το θέμα ώστε να εξαιρεθεί η θήρα από τα μέτρα απαγόρευσης και να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της κυνηγετικής κοινότητας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos