«Δύο εισιτήρια για τις Κυκλάδες»: H γαλλική κωμωδία με τη «ζουμερή» γεύση ελληνικού Κυκλαδίτικου καλοκαιριού! (Βίντεο)

13 Ιουλίου 2023 15:24

Μια ιστορία γυναικείας φιλίας ζωντανεύει η 7η Τέχνη με φόντο τις ομορφιές της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Αμοργού!

Πρόκειται για γαλλική κωμωδία με τίτλο «Δύο εισιτήρια για τις Κυκλάδες» της οποίας το story διαδραματίζεται μέσα στο Κυκλαδίτικο καλοκαίρι και εκπληρώνει το όνειρο του ταξιδιού στο νησί του «Απέραντου Γαλάζιου» δηλαδή στην Αμοργό, από δύο γαλλίδες φίλες που συναντιούνται στο σήμερα αφότου είχαν χαθεί για χρόνια στα τέλη των 80s ως έφηβες!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις σε ένα ταξίδι ζωής και αυτογνωσίας με τις εξαιρετικές ηθοποιούς Λορ Καλαμί, Ολίβια Κοτ και Κριστίν Σκοτ – Τόμας να ενσαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και τη σκηνοθετική υπογραφή του Μαρκ Φιτουσί, υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή.

Ονειρεμένα τοπία, καταγάλανα νερά και κατάλευκα σοκάκια των Κυκλάδων «ταξιδεύουν» μέσω της μεγάλης οθόνης και γίνονται χάρμα οφθαλμών για εκατομμύρια σινεφίλ που θα δουν την ταινία που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ομορφιές των νησιών μας!

{https://www.youtube.com/watch?v=0zfj_mxSxnw}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos