Μύκονος: Προβολή Ταινίας "O Σοφέρ της Κυρίας Μαντλέν"

28 Φεβρουαρίου 2024 16:05

Το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 20:00 στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Είσοδος Ελεύθερη

Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός Λιν Ρενό συναντά τον πολυαγαπημένο Ντάνι Μπουν σε ταινία για μια βόλτα-ύμνο στη ζωή, που θα σας ζεστάνει την καρδιά!

Η Μαντλέν καλεί ένα ταξί. Οδηγός του ταξί είναι ο Σαρλ, ένας κάπως απογοητευμένος από τη ζωή του άνδρας, που όμως κρύβει μια τρυφερή καρδιά πίσω από την κάπως δύστροπη συμπεριφορά του.

Η Μαντλέν ζητά από τον Σαρλ να περάσουν από διάφορα μέρη στο Παρίσι που σημάδεψαν τη ζωή της. Έτσι, μέσα από τους δρόμους της υπέροχης γαλλικής πρωτεύουσας, θα ξετυλίξει το εξαιρετικό παρελθόν της, γεμάτο από όμορφες αλλά και επώδυνες αναμνήσεις.

Δεν το γνωρίζουν ακόμη, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης διαδρομής, θα γεννηθεί μια φιλία που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα...

Η θρυλική σταρ Λιν Ρενό και ο πολυαγαπημένος κωμικός ηθοποιός και σκηνοθέτης Ντάνι Μπουν, οι οποίοι συνδέονται με στενή φιλία και εκτός πλατό, πρωταγωνιστούν σε μια γλυκόπικρη, συγκινητική κωμωδία για τη δύναμη της φιλίας, που ενθουσίασε στην πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

{https://www.youtube.com/watch?v=LDn65iH3c9k}

Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν​
Σενάριο: Σιρίλ Ζελί, Κριστιάν Καριόν​
Ηθοποιοί: Λιν Ρενό, Ντάνι Μπουν, Αλίς Ισαάζ, Ζερεμί Λαέρτ​
Διάρκεια: 91 λεπτά
Διανομή: Rosebud .21

Προβολή Ταινίας "Αστερίξ και Οβελίξ: Στο δρόμο για την Κίνα"

την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 12:00 μμ
στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Είσοδος Ελεύθερη
Με ένα all-star καστ και μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές στην ιστορία του ευρωπαϊκού κινηματογράφου, οι πολυαγαπημένοι Αστερίξ και Οβελίξ επιστρέφουν σε μια ακόμη εντυπωσιακή, ξεκαρδιστική περιπέτεια που θα μας πάει ένα ταξίδι στη μακρινή Κίνα!

Βρισκόμαστε στο έτος 50 π. Χ. Η αυτοκράτειρα της Κίνας μόλις φυλακίστηκε μετά από πραξικόπημα που υποκινήθηκε από έναν προδότη πρίγκιπα. Με τη βοήθεια ενός εμπόρου και του πιστού της σωματοφύλακα, η μοναχοκόρη της αυτοκράτειρας, πριγκίπισσα Σας-Γι, καταφέρνει να διαφύγει στη Γαλατία για να ζητήσει βοήθεια από -ποιους άλλους;- τους ξακουστούς πολεμιστές, Αστερίξ και Οβελίξ.

Οι δύο αχώριστοι ήρωές μας δέχονται ευχαρίστως να βοηθήσουν την πριγκίπισσα να σώσει τη μητέρα της και να ελευθερώσει τη χώρα της. Έτσι αρχίζουν ένα μεγάλο ταξίδι προς την Κίνα, όπου τους περιμένει μια τεράστια περιπέτεια. Όμως τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο όταν ο Καίσαρας και ο ισχυρός στρατός του, διψασμένοι για μια νέα κατάκτηση, αποφασίζουν να κατευθυνθούν κι αυτοί προς την Κίνα...

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία ταινία με πρωταγωνιστές το θρυλικό δίδυμο, οι περιπέτειες του Αστερίξ ανανεώνονται με μια ολόφρεσκια ιστορία, την ορεξάτη σκηνοθετική ματιά του Γκιγιόμ Κανέ, κι ένα εντελώς καινούργιο καστ που περιλαμβάνει μερικούς από τους μεγαλύτερους σταρ του γαλλικού σινεμά (Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Βενσάν Κασέλ, Μαριόν Κοτιγιάρ μεταξύ άλλων) αλλά και τον θρύλο των γηπέδων Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς!

Δείτε το τρέιλερ:
{https://www.youtube.com/watch?v=VWVuEbs1kZc}

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Κανέ​
Σενάριο: Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλιέν Ερβέ, Φιλίπ Μεσελέν, βασισμένο στους χαρακτήρες των Ρενέ Γκοσινί και Αλμπέρ Ουντερζό​
Ηθοποιοί: Γκιγιόμ Κανέ, Ζιλ Λελούς, Μαριόν Κοτιγιάρ, Βενσάν Κασέλ, Τζόναθαν Κοέν, Ραμζί Μπεντιά, Λεανά Σεά, Μελανί Τιερί, Ζλάταν
Ιμπραΐμοβιτς, Χοσέ Γκαρσία​
Διάρκεια: 114 λεπτά​
Διανομή: Rosebud .21

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos