Χριστουγεννιάτικο μήνυμα Χ. Κόκκινου

24 Δεκεμβρίου 2014 17:53

Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Η γιορτή των Χριστουγέννων που είναι ταυτισμένη με την γέννηση του θεανθρώπου στέλνει μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, ειρήνης και αισιοδοξίας σε όλη την ανθρωπότητα. Στην δύσκολη εποχή που βιώνει ο λαός μας αυτά τα μηνύματα έχουν μεγάλη αξία. Οφείλουμε να μην αφήσουμε κανέναν μόνο του στην κρίση. Οφείλουμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε. Οφείλουμε να είμαστε περισσότερο ο ένας δίπλα στον άλλο και πιο κοντά σε αυτούς που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Οφείλουμε να λειτουργήσουμε με ακόμα περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Το μήνυμα των Χριστουγέννων πρέπει να μείνει ζωντανό σε όλη την διάρκεια του έτους. Αυτό που πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους μας, ιδιαίτερα στις στιγμές θρησκευτικής κατάνυξης και οικογενειακής γαλήνης, είναι ότι με ενωμένες τις δυνάμεις μας και με πίστη στις αρχές και τις αξίες τις οποίες στηριχθήκαμε όλα αυτά τα χρόνια μπορούμε και πρέπει να πάμε μπροστά, με σταθερό βηματισμό προς το μέλλον.

Εύχομαι ολόψυχα το άστρο των Χριστουγέννων να οδηγεί τα βήματά μας στην φάτνη της αγάπης και της αισιοδοξίας.

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, χαρά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos