×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Eπίσκεψη και ξενάγηση στο σπήλαιο των ¨Δαιμόνων ή Καλαμπάκας¨ από σπηλαιολόγους της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας

24 Απριλίου 2014 21:38

Την Κυριακή 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο σπήλαιο των ¨Δαιμόνων ή Καλαμπάκας¨ από σπηλαιολόγους της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας.

Το σημείο συνάντησης θα είναι το μοναστήρι του Αγ.Γεωργίου Λαγκάδας στις 09:30πμ. Η απόσταση από το γήπεδο Μάρπησσας έως τον Άγιο Γεώργιο είναι 4 χιλιόμετρα , 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και από εκεί για το σπήλαιο είναι μισή ώρα με τα πόδια.

Το σπήλαιο δεν είναι προσβάσιμο σε όλους , το μονοπάτι όπως και η είσοδος στο σπήλαιο έχουν ένα βαθμό δυσκολίας, π.χ. για να εισέρθεις στο σπήλαιο πρέπει να συρθείς για κάποια μέτρα!

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας  στηρίζει την πρωτοβουλία καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας των σπηλαιολόγων.

Για την επίσκεψη απαιτείται κατάλληλος και απλός εξοπλισμός (φόρμα - μπότες - κράνος - φακός. Επειδή σίγουρα δεν θα έχουν όλοι τον ακριβή εξοπλισμό προτείνονται κάποιες εναλλακτικές λύσεις όπως:1.Εσωτερικά μια μπλούζα T-Shirt από βαμβακερό ύφασμα, 2.Αθλητικά ρούχα(βαμβακερά), 3.Για την υπόδηση μέσα στο σπήλαιο  η καλύτερη λύση είναι οι πασίγνωστες γαλότσες, αλλιώς παπούτσια πεζοπορίας ή ορειβατικά,4. Έναν φακό ή φωτιστικό κεφαλής- led και 5.Όσο για τα  κράνη θα έχουν μαζί τους οι σπηλαιολόγοι.

Επίσης στο σπήλαιο δεν θα είναι δυνατό να εισέλθουν περισσότερα των 5 - 6 ατόμων ταυτόχρονα για λόγους ασφαλείας.

Η μετάβαση και η επίσκεψη στο σπήλαιο θα πραγματοποιηθεί με ατομική σας ευθύνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos