Τα kids athletics στην Πάρο με τη συμμετοχή παιδιών της 5ης και 6ης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων της Πάρου και της Αντιπάρου

30 Μαϊος 2016 11:14

Στο Δημοτικό Στάδιο της Πάρου, στην Παροικιά διεξήχθησαν τα kids athletics με τη συμμετοχή παιδιών της 5ης και 6ης τάξης όλων των δημοτικών σχολείων της Πάρου και της Αντιπάρου.


Οι αγώνες έγιναν με συνδιοργανωτές τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής Κυκλάδων και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων στο πλαίσιο των σχολικών αγώνων Αθλοπαιδειών. Την επόμενη ημέρα η Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής Ν. Αιγαίου κ. Ρινακάκη Ουρανία πραγματοποίησε επιμορφωτική συνάντηση με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου και Αντιπάρου με θέμα: «Εναλλακτική μέθοδος διδασκαλίας του Κλασικού Αθλητισμού.

Το παράδειγμα των kids athletics” μέσα από την οποία δόθηκε προς τους ΚΦΑ η κατεύθυνση για το πώς μπορεί να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Iaaf και του ΣΕΓΑΣ σε σχέδια διδασκαλίας μέσα από την ενότητα του Κλασικού Αθλητισμού ενώ παρουσιάστηκαν και σχέδια δράσεων. Εισηγήτρια ήταν η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας Τσουκνίδα Μαρία με θέμα «Από το Εγώ στο Εμείς.

Από το ατομικό αγώνισμα στα kids athletics” παρουσιάζοντας ένα διεπιστημονικό σχέδιο δράσης με κεντρικό άξονα τα kids athletics”

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos