Προσοχή στη Διαδικασία - Εγγραφές Ά Τάξης Σχολικού Έτους 2020-21 / 1ο ΔΣ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ

14 Μαϊος 2020 16:32

Παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών που γεννήθηκαν το 2014 για την εγγραφή των παιδιών τους στην Ά τάξη, υπενθυμίζεται ότι η περιοχή από την οποία προέρχονται οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παροικίας, ξεκινά από τη μεταφορική Ανάργυρου και προς το λιμάνι μέχρι τα όρια Καμαρών με Νάουσα και κατά τη διαδικασία εγγραφής ελέγχεται η ορθότητα.

Οι γονείς αφού συγκεντρώσουν με επιμέλεια τα απαιτούμενα έγγραφα θα τα βάλουν σε φάκελο τον οποίο θα εισαγάγουν στην γραμματοθυρίδα που βρίσκεται στην μεγάλη πράσινη κεντρική ξύλινη πόρτα του κτηρίου Συγγρού από την μεριά της Παναγίας. Η διαδικασία κρίνεται αναγκαίο να γίνει έτσι στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής συνωστισμού λόγω κορωνοϊού. Αν χρειαστεί οτιδήποτε περαιτέρω το σχολείο θα επικοινωνήσει με τους γονείς.

ΑΠΟ 15-29/5/2020 . ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ Η ΕΓΓΡΑΦΗ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ) ΤΟΤΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

1. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ (ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ)ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΣΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
2. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ
3. Α.Δ.Υ.Μ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟΥ Κ.Υ. Η΄ΑΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Η΄ΠΑΘΟΛΟΓΟ, Η΄ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ . ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ.
4. ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ (ΟΜΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ )
5. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΔΕΥΑΠ Η΄ΜΙΣΘΩΤΗΡΙΟ ΑΑΔΕ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ . Π.Χ. ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
6. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ https://blogs.sch.gr/1dimparo/
7. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΟ https://blogs.sch.gr/1dimparo/
7. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ Η΄ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Η΄ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.


ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ Η΄ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos