To χρονικό μιας προαναγγελθείσας αναταραχής

19 Μαρτίου 2021 15:48

Συστηματικά και απροκάλυπτα, διάφοροι φορείς του νησιού, με πρώτη τη Λαϊκή Συσπείρωση, καλλιεργούν εδώ και καιρό κλίμα αναταραχής, προωθώντας συγκεκριμένη ατζέντα για λόγους μικροπολιτικής.

Με σημαία τα θέματα της υγείας, αποσκοπούν στο να παγιδεύσουν τους κατοίκους της Πάρου σε ένα τοξικό κλίμα διχασμού και πόλωσης.

Κανείς δεν αντιλέγει ότι οι υγειονομικές ανάγκες μας είναι σημαντικές και αυξημένες, ενόψει μάλιστα και της έναρξης της φετινής τουριστικής σεζόν. Και κανείς δεν μπορεί να υποβαθμίσει το γεγονός ότι ειδικά την εποχή αυτή της πανδημίας, που το ΕΣΥ βρίσκεται σε τρομερή πίεση και κινδυνεύουν ζωές, πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι στη θωράκιση του νησιού. Άλλο όμως είναι αυτό και άλλο η πολιτική εκμετάλλευση ενός τόσο ευαίσθητου ζητήματος με μόνη επιδίωξη να φανεί ότι ακόμα και για όσα δεν κάνει η κυβέρνηση στον τομέα των αρμοδιοτήτων της, φταίει η Δημοτική Αρχή.

Δυστυχώς κάποιους δεν τους ενδιαφέρει να διεκδικήσουμε όλοι μαζί από κοινού καλύτερες συνθήκες υγείας για το νησί, αλλά μόνο να βγούνε και να κυνηγήσουν εχθρούς, διαδηλώνοντας σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά κίνητρα της όποιας κινητοποίησης.

Το ερώτημα λοιπόν προς τους οργανωτές της συγκέντρωσης της Κυριακής είναι ένα: Τι ακριβώς διεκδικείτε, από ποιόν το διεκδικείτε και γιατί.

Γιώργος Μανίκας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos