Ολοκαίνουργιο μαγευτικό τραγούδι του Stan: Ερωτική ατμόσφαιρα, μοναδικά αισθαντική ερμηνεία!

18 Απριλίου 2021 16:44

Ο Stan, ο αγαπημένος παριανός καλλιτέχνης που μας κάνει περήφανους με την αξιοζήλευτη καριέρα του, δεν σταματά όχι μόνο να μας εκπλήσσει ευχάριστα με κάθε νέο του κομμάτι, αλλά και να ωριμάζει μέσα από τη δουλειά του, χαρίζοντάς μας ολοένα και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Δε διστάζει να εξερευνά μουσικά μονοπάτια και να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, κάνοντας απόλυτα δικό του ό,τι κι αν ερμηνεύει που έχει πια την προσωπική του σφραγίδα. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, φέρει τον τίτλο «Κι αν» και μας ταξιδεύει!

Μέσα από την αισθαντική ερωτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι στίχοι του και η γλυκιά μελωδία του τα οποία φέρουν την υπογραφή του Κώστα Κόχυλα, το συγκεκριμένο νέο τραγούδι είναι ένα ταξίδι ψυχής το οποίο «σφραγίζεται» μοναδικά από την όμορφη φωνή του Stan.

Τρυφερά, αγαπησιάρικα, γλυκά, ο Stan μας τραγουδά «Κι αν τα βράδια γυρίζω πως ξεχνάω νομίζω» και «θέτει» υποψηφιότητα για μια ακόμη νέα μουσική ερωτική επιτυχία!

Το τραγούδι «Κι αν» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από music video τα γυρίσματα του οποίου έγιναν σε μια μαγευτικά φωτισμένη Αθήνα και έκανε πρεμιέρα στο YouTube την Παρασκευή 9 Απριλίου. Απολαύστε το!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos