Πάρος: Η ολόφρεσκια άφιξη στο λιμανάκι της Νάουσας για μέρες και νύχτες θεσπέσιας γαστρονομικής σαγήνης!

25 Ιουνίου 2023 13:08

Τώρα οι μέρες και οι βραδιές μας στο μαγευτικό λιμανάκι της Νάουσας θα έχουν να «αφηγούνται» σαγηνευτικές γαστρονομικές ιστορίες!

Το εξαιρετικό από όλες τις απόψεις Calypso all day restaurant bar είναι εδώ για να ανοίξει τους γαστρονομικούς ορίζοντές μας στο θεσπέσιο πανόραμα της παραδοσιακής ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας σαγηνεύοντάς μας, όπως άλλοτε η Νύμφη Καλυψώ σαγήνεψε τον πολυμήχανο Οδυσσέα θέλοντας να τον κρατήσει κοντά της!

Με πανοραμική θέα στη θάλασσα, με λευκή απέριττη ρομαντική ατμοσφαιρικότητα και feel good φιλόξενο κλίμα ενταγμένο στο ιδεωδέστερο φυσικό σκηνικό που μοιάζει με καρτ – ποστάλ, το Calypso all day restaurant bar, θα γίνει το καλοκαιρινό meeting point στην καρδιά της Νάουσας που θα αγαπήσετε άνευ όρων!

calypso 102

calypso 103

Εμπνευσμένα μενού, ειδικά σχεδιασμένα και δημιουργημένα με αγνά τοπικά παριανά προϊόντα με «μαέστρο» τον σεφ Παύλο Φραγκόπουλο που διαθέτει το πάθος και την εμπειρία να απογειώνει κάθε γαστρονομική δημιουργία κάνοντάς την απλώς μοναδική, αποτελούν το μεγάλο ατού του Calypso all day restaurant bar. Επίσης ελαφριές γεύσεις από τις πρωινές μέχρι τις μεσημεριανές ώρες (breakfast ή brunch), και μια μοναδική, δροσιστική cocktail signature collection για τις απογευματινές ή βραδινές ώρες χαλάρωσης, ολοκληρώνουν την πανδαισία της απόλαυσης.

«Βουτήξτε» στον γαστρονομικό πολιτισμό της παραδοσιακής Ελλάδας και της Μεσογείου, γευθείτε μενού υψηλών επιδόσεων που εντυπωσιάζουν όλες τις αισθήσεις, μαγευτείτε από τον ρομαντισμό και την ανυπέρβλητη θέα του Calypso all day restaurant bar!

Ζήστε τα πιο αξέχαστα events σας στον ιδεώδη χώρο του! Παρουσιάστε έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας, κοσμημάτων ή άλλων αντικειμένων στο Calypso all day restaurant bar, αφήστε σε μας την άψογη διοργάνωση σε έναν χώρο που απογειώνει την αισθητική, το στιλ και το design! Επίσης cocktail, wedding, job ή birthday events στο Calypso all day restaurant bar, θα μείνουν αλησμόνητα σε σας και στους καλεσμένους σας που θα μιλούν γι΄αυτά για καιρό!

calypso 104

calypso 105

Με τη boutique να διαθέτει ό,τι πιο ξεχωριστό θα θέλατε να δείτε, από αγνούς καρπούς της ελληνικής γης μέχρι εξαιρετικής ποιότητας accessories και premium πούρα, το Calypso all day restaurant bar, χαρίζει μια τέλεια, πολυεπίπεδη εμπειρία σε όσους το επισκεφθούν.

Προσφέρει επίσης VIP μετακινήσεις, εξορμήσεις με σκάφη ή παραδοσιακές καράβες μέχρι και μαθήματα Ελληνικών για τους ξένους επισκέπτες μας!

Ζήστε την ολοκληρωμένη εμπειρία του Calypso all day restaurant bar και αφεθείτε εν λευκώ στην ατμοσφαιρική μαγεία του! Οι καταπληκτικές, πολυδιάστατες γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει σε συνδυασμό με το υπέροχο περιβάλλον του, εγγυώνται ένα απόλυτο βίωμα απόλαυσης που αγκαλιάζει όλες τις αισθήσεις τόσο μοναδικά και καταλυτικά που χαράσσονται ανεξίτηλα στην καρδιά των επισκεπτών του!

calypso 106

calypso 107

Επικοινωνία:
https://calypsorestaurant.gr/
+30 22840 53111
+ 30 6988991570
Calypso restaurant bar, Λιμανάκι Νάουσα, Πάρος
https://www.facebook.com/calypsoparos
https://www.instagram.com/calypsoparos/

calypso 108

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos