Εργασίες εκσκαφής σε χώρο πλησίον του προστατευόμενου υγροτόπου «Έλος Μώλου ή Κεφάλου»

24 Ιουλίου 2023 15:18

Στις 2 Απριλίου 2023, ενημερώθηκε τηλεφωνικά ο Έπαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς, από συμπατριώτες μας για την διενέργεια εργασιών εκσκαφής στην περιοχή του Μώλου.

- Στις 8 Απριλίου πραγματοποιήθηκε έκτακτος μερικός περιβαλλοντικός έλεγχος σχετικά με τις εργασίες εκσκαφής στον παραπάνω χώρο από υπάλληλο του Γραφείου Περιβάλλοντος & Υδρ/μίας Νάξου ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ. της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.
- Στις 13 Απριλίου εστάλη έγγραφο από τον Δήμο Πάρου προς την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου στο οποίο αναφέρονται ο αριθμός της οικοδομικής άδειας και το σχετικό έγγραφο του Α.Τ. Πάρου περί διενέργειας αυτοψίας με ημερομηνία 22.3.23.
- Στις 7 Μαΐου κατατέθηκε η προσωρινή έκθεση ελέγχου του Γραφείου Περιβάλλοντος & Υδρ/μίας Νάξου ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ. της Περιφέρειας.
- Στις 8 Μαΐου ο Έπαρχος Πάρου διαβίβασε ηλεκτρονικά προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και προς την Δ/νση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, την επιστολή της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου σχετικά με τις εργασίες στον Μώλο Πάρου.
- Στις 10 Μαΐου, η Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων απέστειλε προς τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες το έγγραφο με α.π. 50193/564/10-5-23 με τίτλο : «Διαβίβαση προσωρινής έκθεσης ελέγχου - κλήση για παροχή απόψεων».
Με το παραπάνω έγγραφο ζητείται από τις συναρμόδιες υπηρεσίες να διαβιβάσουν στην Δ/νση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κυκλάδων τις μελέτες και τις εκθέσεις αυτοψίας που έχουν πραγματοποιηθεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos