Πάρος: Τσικνοπέμπτη στις Λεύκες με «άρωμα» παράδοσης! – Γλέντι, χορός αλλά και χιουμοριστικά Αποκριάτικα σκετς! (Βίντεο)

08 Μαρτίου 2024 17:43

Πάρος: Τσικνοπέμπτη στις Λεύκες με «άρωμα» παράδοσης! – Γλέντι, χορός αλλά και χιουμοριστικά Αποκριάτικα σκετς! (Βίντεο)

Ένα γνήσιο, παραδοσιακό και εύθυμο γλέντι πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 7 Μαρτίου στο Κοινοτικό Μέγαρο Λευκών με τη συμμετοχή πολύ κόσμου που χόρεψε και ξεφάντωσε Αποκριάτικα, συνοδεία του απαραίτητου τσικνίσματος που το καλούσε η μέρα, αλλά και ζωντανής μουσικής.
Στη λαϊκή και νησιώτικη βραδιά διασκέδασης πήραν μέρος οι μουσικοί Έλενα Αιγινήτου, Αντωνία Νίκα, Θοδωρής Κρητικός, Νίκος Αρκουλής, Νίκος Παπαδάκης, Φανούριος Πετρόπουλος και Μανώλης Δελέντας.

leykes tsikno1 24
Στην ωραία εκδήλωση, μετά το «τσικνισμένο» πλούσιο φαγοπότι και το χορευτικό ξεφάντωμα, ήρθε η σειρά των Αποκριάτικων χιουμοριστικών σκετς που ζωντάνεψαν ακόμα περισσότερο την ήδη όμορφη ατμόσφαιρα και έφεραν το «άρωμα» της παριανής αυθεντικής Αποκριάς όπως παλιά!
Στην εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Μ.Ε.Ε.Α.Σ Υρία Λευκών και ο Δήμος Πάρου με την υποστήριξη της Κοινότητας Λευκών, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς, ο επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Μ. Κωβαίος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλου.

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/378859074923900}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos