Νέο δρομολόγιο προς Πάρο με το Andros Queen

18 Απριλίου 2024 17:10

Η GOLDEN STAR FERRIES με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό ενημερώνει το επιβατικό κοινό, τους συνεργάτες της και τις τοπικές νησιωτικές κοινωνίες, ότι επεκτείνει το δρομολόγιο του συμβατικού πλοίου ANDROSQUEENμέχρι την ξεχωριστή ΠΑΡΟ, για το διάστημα από 10/06/24 μέχρι 15/09/24.

Το πολυτελές και σύγχρονο ANDROSQUEEN θα πραγματοποιεί μεσημεριανές αναχωρήσεις από Ραφήναμε προορισμούς τα δημοφιλή νησιά ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΠΑΡΟΣ, μία ενέργεια που αφενός θα συμβάλει στην ποιοτικότερη κάλυψη των συγκοινωνιακών αναγκών και της τροφοδοσίας μεταξύ των νησιών και αφετέρου θα ωφελήσει έμπρακτα τους ταξιδιώτες, προσφέροντας τους σημαντική αναβάθμιση στις υπηρεσίες και στην εμπειρία ταξιδιού καθώς και μία σπουδαία εναλλακτική επιλογή μετακίνησης.

Το ANDROSQUEENπροσφέρει μία μοναδική φιλοξενία στον επιβάτη με άνετα και πολυτελή σαλόνια οικονομικής θέσης, Αριθμημένα καθίσματα, σαλόνια διακεκριμένης θέσης και πάνω από 100 κρεβάτια, καθώς επίσης και ένα μεγάλων διαστάσεων γκαράζ με χωρητικότητα πάνω από 360 οχήματα.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το αγαπημένο σε όλους SUPERFERRYπραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια από Ραφήνα στις 07:50 προς ΑΝΔΡΟ – ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ, ενώ το ΤΑΧΥΠΛΟΟSUPEREXRESS αναχωρεί την θερινή περίοδο καθημερινά από Ραφήνα στις 07:20 προς ΤΗΝΟ – ΜΥΚΟΝΟ – ΠΑΡΟ – ΙΟ – ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

Σας προσκαλούμε και φέτος να σας ταξιδεύσουμε Γρήγορα, Οικονομικά με Ασφάλεια – Άνεση & Συνέπεια!

{https://www.youtube.com/watch?v=u5bsgq5Otnc}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos