Πάρος: Αγγλόφωνη παιδική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στη Νάουσα

08 Μαϊος 2024 19:29
Τη Παρασκευή 26 Απριλίου στην Αίθουσα της θεατρικής ομάδας Νάουσας πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση στα αγγλικά "Ο Μικρός Πρίγκηπας" σε σκηνοθεσία της καθηγήτριας Αγγλικών και ιδιοκτήτριας κέντρου ξένων γλωσσών ENGLISH ACADEMY Δευτερίγου Καλλιόπης. Η παράσταση αυτή ήταν μια συνδιοργάνωση του ENGLISH ACADEMY και της Θεατρικής ομάδας Νάουσας και η είσοδος ήταν ελεύθερη !
 
Στο θεατρικό συμμετείχαν 15 παιδιά διαφόρων ηλικιών και επιπέδων αγγλικών ενώ υπήρχε και ηχογραφημένη αφήγηση στα ελληνικά ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν και πιο  μικρά παιδιά ! 

paidiko theatro 101
 
Το παιδικό αγγλόφωνο θέατρο ξεκίνησε 7 χρόνια πριν  με πρωτοβουλία της κ.Δευτερίγου Καλλιόπης και με τη υποστήριξη της θεατρικής ομάδας Νάουσας και συγκεκριμένα της κ.Υπαπαντης Ρούσσου και κ.Λευτέρη Μενέγου ! 
Μερικές από τις παραστάσεις των προηγούμενων χρόνων είναι Ο Πήτερ Παν, Η Χιονάτη, Ο Σκρουτζ, Ο Μάγος του Οζ όπως και μερικά μικρότερα σκετσάκια στην αγγλική και γαλλική γλώσσα! 
 
Ο στόχος της δράσης αυτής είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τη μαγεία του θεάτρου, τη συνεργασία, την ομαδικότητα & αλλά και να εκφράζονται άνετα σε μια ξένη γλώσσα υποδύοντας ένα ρόλο γιατί έτσι χτίζεται η αυτοπεποίθηση τους μαθαίνοντας & ανακαλύπτοντας παράλληλα νέες δεξιότητες και ταλέντα ! 
 
Oι ηθοποιοί μας με τη σειρά που εμφανίστηκαν :
1. The Little prince: Μελίνα Σπανοπούλου
2. Author : Χάρης Χριστοφορίδης
3. Rose : Ελισσάβετ Λουκή
4. Queen: Εβελίνα Μπιμπίκα
5. Conceited man: Εύη Βαβανού
6. Tippler : Δημήτρης Πλεξύδας
7. Businessman : Κέλλυ Δελέντα
8. Lamplighter: Μαρίλια Μπιμπίκα
9. Geographer : Δαμιανός Σγαρδέλης
10. Snake: Τριάδα Φρατζή
11. ROSE 1: Αγάπη Τσουρουνάκη
12. ROSE 2: Χρήστος Φωτόπουλος
13. ROSE 3: Θοδωρής Φωτόπουλος
14. ROSE 4: Αχιλλέας Τζίκολα
15. Fox: Φρατζέσκα Τζιώτη
 
paidiko theatro 102
 
Συντελεστές παράστασης: 
 Σκηνοθεσία : Καλλιόπη Δευτερίγου
Αφήγηση : Καλλιόπη Δευτερίγου
Ήχος : Ειρήνη Σπανοπούλου
Μουσική επιμέλεια : Φένια Θεοφίλου
Φώτα : Λευτέρης Μενέγος 
Παρασκήνια :  Κυριακή Τσαούσογλου
 
Μερικά από τα κοστούμια των παιδιών  όπως και τα σκηνικά της παράστασης είναι της θεατρικής ομάδας Νάουσας.  Το ENGLISH ACADEMY  ευχαριστεί ολόψυχα για την συνεχή στήριξη και βοήθεια αυτής της πρωτοβουλίας την κ.Υπαπαντή Ρούσσου και τον κ.Λευτέρη Μενέγο. 
 
To ENGLISH ACADEMY ευχαριστεί θερμά επίσης όλους όσους γέμισαν την αίθουσα και χειροκρότησαν τη προσπάθεια των παιδιών όπως επίσης και όσους βοήθησαν για τη πραγματοποίηση αυτής της παράστασης ! 
paidiko theatro 103
paidiko theatro 104
paidiko theatro 105
paidiko theatro 106
 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos