×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συναντήσεις του Μάρκου Κωβαίου με Α.Λ.Α.Π και Ομάδα Επιχειρηματιών στη Νάουσα

02 Μαϊος 2014 03:10

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 Απριλίου, η προγραμματισμένη συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού

 «Πάρος Τώρα στην Πράξη» κ. Μάρκου Κωβαίου, με εκπροσώπους της Α.Λ.Α.Π. (Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Πάρου). Στην συνάντηση αυτή στην οποία συμμετείχαν αρκετά μέλη της Α.Λ.Α.Π. ο κ. Κωβαίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει για θέματα που αφορούν την αγωνιστική λέσχη και να συνομιλήσει με τα μέλη της.

Η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα, ο κ. Κωβαίος άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν από τα μέλη της λέσχης και υπογράμμισε ότι θα επεξεργαστεί τις προτάσεις που ακούστηκαν και ότι ως Δήμαρχος θα συνεργαστεί μαζί  τους προς την κατεύθυνση της επίλυσης των ζητημάτων τους.

Επίσης την Τετάρτη 30 Απριλίου, ο κ. Μ. Κωβαίος είχε συνάντηση με ομάδα επιχειρηματιών στη Νάουσα. Οι επιχειρηματίες του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον επαγγελματικό χώρο τους, και ο κ. Κωβαίος τόνισε ότι τα ζητήματα που τέθηκαν από τους επιχειρηματίες θα γίνουν αντικείμενο προσεκτικής εξέτασης με στόχο την επίλυσή τους.

Δελτίο Τύπου 02-05-14

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos