Αντίπαρος: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

04 Δεκεμβρίου 2014 11:25

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 9 του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2014, ημέρα Τρίτη

και ώρα 19:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο : Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

ΘΕΜΑ 2ο : Επικύρωση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή ποσού 60.000,00€ από Λιμενικό ταμείο Πάρου-Αντιπάρου για τα έτη 2012 και 2013.

ΘΕΜΑ 3ο : Σύναψη μνημονίου συνεργασίας με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με τον διακριτικό τίτλο «Θεραπεία=Ελπίδα» για την υλοποίηση του προγράμματος: «Ανίχνευση και Αποκατάσταση Διαταραχών στον Προφορικό και Γραπτό Λόγο».

ΘΕΜΑ 4ο : Αιτήματα πολιτών.

ΘΕΜΑ 5ο : Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Νέων Τιμών Μονάδων για το έργο «Ανακατασκευή υπαίθριων γηπέδων μπάσκετ – βόλεϊ του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Δήμου Αντιπάρου».

ΘΕΜΑ 6ο : Ορισμός εκπροσώπων στην τριμελή επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών της περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Σωτήριος Σκούρτης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos