Ορισμός Επιτροπής επιλογής αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017

10 Ιουνίου 2016 10:01

Ενίσταμαι ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πρόνοιας Προστασίας και Αλληλεγγύης (Κ.Π.Π.Α.) του Δήμου Πάρου διότι όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που επισυνάπτω δεν κλήθηκα νόμιμα, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις, στη συνεδρίαση του ΔΣ της 20-5-2016 καθότι ενώ η πρόσκληση εμφανίζεται με αριθ. πρωτ. 301/16-5-2016, εστάλη στους Διοικητικούς Συμβούλους, άρα και σε εμένα, μία μέρα αργότερα, δηλαδή, στις 17-5-2016 καταστρατηγώντας το διάστημα των τριών ημερών που προβλέπει το άρθρο 95 παρ. 3 του Κώδικα.


Εν συνεχεία και κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, του παράτυπου κατά την άποψή μου ΔΣ, προτάθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ, χωρίς επαρκή τεκμηρίωση, η συζήτηση με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, του θέματος «Ορισμός Επιτροπής επιλογής αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017».
Για τους παραπάνω λόγους ζητώ την ακύρωση του συνόλου της συνεδρίασης και την επαναφορά των θεμάτων σε συζήτηση σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ.
Ειδικότερα ζητώ την ακύρωση της υπ’ αριθ. 29/2016 απόφασης του ΔΣ με θέμα «Ορισμός Επιτροπής επιλογής αιτήσεων εγγραφής – επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς για τη σχολική περίοδο 2016 – 2017», διότι πέρα από την παράτυπη σύγκλιση του ΔΣ, κατά την άποψή μου, δεν τεκμαίρεται επαρκώς το κατεπείγον της συζήτησης του θέματος.

Ο Αντιδήμαρχος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ
του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Π.Π.Α. Πάρου

Εμμανουήλ Μαλαματένιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos