Συνάντηση υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Πετρόπουλου με τον Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο

22 Σεπτεμβρίου 2023 12:55

Μια ακόμα ενημερωτική συνάντηση είχε χθες Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Πετρόπουλος στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Πάρου Μάρκο Κωβαίο.

Στην ενημερωτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ παραγωγικό και φιλικό κλίμα ο κ. Πετρόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Κωβαίο θέματα που αφορούν τα μεγάλα έργα που βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης αλλά και για τα έργα που δρομολογούνται από τη δημοτική αρχή καθώς και τα μεγάλα ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν σε συνεργασία των δυο επιπέδων τοπικής αυτοδιοίκησης, Δήμος και Περιφέρεια, την επόμενη πενταετία.

Ο κ. Πετρόπουλος, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, θα συνεχίσει τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωσή του για ζητήματα που αφορούν τα δύο νησιά.

petropoulos 201

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos