Πάρος: Ρευστό το τοπικό πολιτικό σκηνικό – Άγνωστος X ο νέος Δήμαρχος

27 Σεπτεμβρίου 2023 20:36

Παρά το γεγονός ότι λιγότερο από 15 μέρες μας χωρίζουν από την ετυμηγορία του παριανού λαού ως προς τον Δήμαρχο που θα επιλέξει στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, το τοπικό πολιτικό σκηνικό παραμένει ρευστό και άδηλο.

Άδηλο γιατί ακόμα δεν έχουν αποκρυσταλλωθεί φανερές τάσεις που να «δείχνουν» προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση. Η συσπείρωση του κόσμου παραμένει χαμηλή, το ενδιαφέρον άτονο και οι όποιες εντυπώσεις καλλιεργούνται είναι απλώς επιδερμικές και βασίζονται σε αβαθή ανάλυση της πραγματικότητας και σε στιγμιαία «κλικ» της εικόνας.

Είναι ακόμα νωρίς, παρά την εγγύτητα της ημέρας της ψήφου, ώστε να διαφανεί μια συγκεκριμένη τάση προτίμησης του παριανού λαού, ο οποίος παραδοσιακά και όπως συνέβη και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις εκφράζεται και συσπειρώνεται μια ανάσα πριν από τις κάλπες.

Επομένως, οι όποιες εντυπώσεις διαγράφονται τώρα μάλλον απέχουν από την πραγματικότητα. Απλώς δημιουργούν κλίμα και «αέρα» νίκης με απώτερο στόχο να επηρεάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους που θα θελήσουν να ρίξουν την ψήφο τους στον εν δυνάμει κατά το δοκούν νικητή.

Ο παριανός λαός θα «μιλήσει» στις 8 Οκτωβρίου. Και τότε όλα θα πάρουν τις πραγματικές τους διαστάσεις, μακριά από εντυπωσιασμούς και εικασίες με βάση έωλες προσπάθειες επιρροής, από όπου κι αν προέρχονται…

dimoskopissi banner

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos