Δήλωση Μάρκου Κωβαίου για το εκλογικό αποτέλεσμα

09 Οκτωβρίου 2023 17:47

Θέλω να συγχαρώ τον κ. Μπιζά για τη νίκη του στην εκλογική διαδικασία και να του ευχηθώ από καρδιάς καλή και δημιουργική θητεία ως δήμαρχο της Πάρου.

Προφανώς, σέβομαι απόλυτα την κρίση του παριανού λαού και το αποτέλεσμα της κάλπης. Αισθάνομαι υπερήφανος για το έργο μας στον τόπο τα προηγούμενα εννέα χρόνια. Παραλάβαμε ένα νησί που έχανε τους νέους του γιατί δεν είχε καμία προοπτική να τους δώσει και το παραδίδουμε στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των επισκεπτών, παγκοσμίως. Θωρακισμένο σε επίπεδο υποδομών, αλώβητο από τις παγκόσμιες κρίσεις και γεμάτο ελπίδα για την επόμενη ημέρα του.

Μία επόμενη ημέρα που θα με βρει παρόντα, δίπλα στους πολίτες της Πάρου. Μαζί με όλους τους ανθρώπους του συνδυασμού μας, "Πάρος, ΕπιΜΕΝΟΥΜΕ στην Πράξη", θα είμαστε εδώ τόσο για να ελέγχουμε τη δημοτική αρχή, όσο και για να τη στηρίζουμε όταν οι αποφάσεις της είναι για το καλό της Πάρου και των κατοίκων της.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και την ομάδα των ανθρώπων μαζί με τους οποίους υλοποιήσαμε όλα όσα η Πάρος μας είναι σε θέση να απολαμβάνει σήμερα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos