Πάρος: 15 λεπτά αφότου έκλεισαν οι κάλπες, οι παριανοί ήξεραν το Δήμαρχο! – Επιτυχημένο EXIT POLL, το μοναδικό στις Κυκλάδες!

09 Οκτωβρίου 2023 22:18

Στο νησί της Πάρου, η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, διενήργησε για δεύτερη φορά - η πρώτη ήταν το 2019 - EXIT POLL προσεγγίζοντας με επιτυχία τα πραγματικά αποτελέσματα της δημοτικής κάλπης που καταμετρήθηκαν πολύ αργότερα!

Όπως και το 2019, έτσι και στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, οι πολίτες της Πάρου γνώριζαν εγκαίρως, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, ποιός θα είναι ο Δήμαρχος που θα αναδειχτεί από την εκλογική διαδικασία και μάλιστα, 15 μόλις λεπτά αφότου έκλεισαν οι κάλπες!

Στις 19:15΄ τα αποτελέσματα του EXIT POLL του psts.gr δημοσιεύτηκαν, ήταν επιτυχή, και μάλιστα, ήταν τα μόνα EXTI POLL που διενεργήθηκαν στις Κυκλάδες, δίνοντας στους παριανούς πολίτες το πρωτοποριακό προνόμιο να μάθουν την ετυμηγορία του παριανού λαού, πρώτοι από όλους τους Κυκλαδίτες!

Το psts.gr, ευχαριστεί από καρδιάς τους πολίτες της Πάρου που πρόθυμα δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία του ΕΧΙΤ POLL.

Η επιτυχία της διαδικασίας τους ανήκει ενώ παράλληλα κομίζει στο δημόσιο βίο του νησιού ένα πρωτοποριακό εγχείρημα διαφανούς και στέρεας εκτίμησης εκλογικού αποτελέσματος, με τη σφραγίδα της εγκυρότητας και αξιοπιστίας του psts.gr, της ηλεκτρονικής εφημερίδας που βρίσκεται πάντα στην κορυφή της ενημέρωσης της Πάρου και των Κυκλάδων, χάρη στους πιστούς, καθημερινούς επισκέπτες – αναγνώστες της.
Σας ευχαριστούμε!!!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos