Πρόσκληση της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.

11 Μαρτίου 2024 14:41

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει ,

καλείσθε την 15η Μαρτίου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Πρώτη αναμόρφωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Έγκριση πρωτοκόλλου παράδοσης –παραλαβής και όλων των υποχρεώσεων του πρώην ΝΠΔΔ κοινωνικής προστασίας, πρόνοιας και αλληλεγγύης(ΚΠΠΑ) του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση λίστας πρωτοκόλλων παράδοσης –παραλαβής με ανεξόφλητες υποχρεώσεις του πρώην ΝΠΙΔ ΚΔΕΠΑ του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Έγκριση ανάθεσης ορκωτών λογιστών για υποβοήθηση επιτροπής στην καταγραφή και απογραφή πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων των καταργούμενων νομικών προσώπων σύμφωνα με τον υπ’ αρ. Ν.5056/2023.
Θέμα 5ο Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων του προϋπολογισμού 2024 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Άσκηση ενώπιον του ΣτΕ αίτησης ακύρωσης κατά της υπ’ αρ.3596/11-1-2024 απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού παρακράτησης πόρων των Δήμων, άσκηση αίτησης αναστολής εκτέλεσης αυτής ενώπιον του ως άνω δικαστηρίου και λήψη προσωρινής διαταγής.

Θέμα 7ο Διαγραφή ανείσπρακτων δημοτικών τελών, δημοτικών φόρων και ΤΑΠ λόγω λάθους χρέωσης από τη ΔΕΔΔΗΕ διαφορετικού ΑΦΜ σε πολίτη, όπου δεν υπάρχει αντιστοίχιση στο ίδιο ονοματεπώνυμο και παροχή ρεύματος.

Θέμα 8ο Έγκριση πρακτικών Νο Ι και Νο ΙΙ του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για τη λειτουργία Δημοτικών Κοιμητηρίων», (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 335260).

Θέμα 9ο Επικαιροποίηση της υπ’ αρ. 53/2023(ΑΔΑ:9ΙΝΙΩΞΓ-8ΡΜ) απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής για την ανάθεση επισκευής και συντήρησης του απορριμματοφόρου μάρκας MERCEDES ACTROS, τύπου πρέσας και με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΙ 4803.

Θέμα 10ο Λήψη απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής για την ανάθεση επισκευής και συντήρησης του οχήματος πλυντηρίου κάδων απορριμμάτων μάρκας IVECO και με αριθμό κυκλοφορίας ΜΕ 88614 .

Θέμα 11ο Χορήγηση έγκρισης ή μη εισόδου – εξόδου οχημάτων στην περιοχή αεροδρομίου Πάρου σε ακίνητο ιδιοκτησίας Σάρδη Κωνσταντίνου για ανέγερση κτιρίου καταστημάτων.

Θέμα 12ο Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ εντός του οικισμού Προδρόμου.

Θέμα 13ο Ανάθεση της δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «Παροχή υπηρεσιών για την αντικατάσταση ντουί, λαμπτήρων και φωτιστικών σωμάτων Δήμου Πάρου» σε ιδιώτη.

Θέμα 14ο Κοπή δέντρων στο γήπεδο της Μάρπησσας.

Θέμα 15ο Έγκριση παράτασης εργασιών του έργου: «Αποκατάσταση και συντήρηση οδικού δικτύου του Δήμου Πάρου(2023).

Θέμα 16ο Ορισμός νέας επιτροπής παρακολούθησης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάρου για την υλοποίηση του έργου «Επισκευή Γηπέδου Ποδοσφαίρου Μάρπησσας Πάρου».

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos