Πάρος: Εκδήλωση με τίτλο «Οι αρχαιότητες δίπλα μας»

13 Σεπτεμβρίου 2022 17:38

Την Κυριακή 11/9  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Π.Σ. «Αρχίλοχος» και του «Φεστιβάλ Πάρου» στην αίθουσα του  Αρχίλοχου μια πολύ σημαντική εκδήλωση με τίτλο «Οι Αρχαιότητες Δίπλα μας».

 Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν τρεις εξαίρετοι επιστήμονες αρχαιολόγοι, που ερευνούν εδώ και χρονιά τις αρχαιότητες του νησιού.

Με την σειρά που ανέβηκαν στο βήμα     Δημήτρης Παλαιοθόδωρος  Αναπληρωτής καθηγητής πανεπιστημίου Θεσσαλίας      Απόστολος Παπαδημητρίου αρχαιολόγος ΕΦΑ Κυκλάδων,     την εκδήλωση έκλεισε  ο Γιάννος  Κουράγιος αρχαιολόγος ΕΦΑ Κυκλάδων.    Ιδιαίτερη τιμή μας έκανε με την παρουσία της η γνωστή αρχαιολόγος κα Φωτεινή Ζαφειροπούλου.   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο έπαρχος Πάρου  Κώστας Μπιζάς  και ο δημοτικός σύμβουλος  Μικές Λεοντής. Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς Blue Star για την μεταφορά  καθώς και τον κ. Κωστα Μπιζα για την φιλοξενία των καλεσμένων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos