Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Κυριακή του Πάσχα στο «Mario by the Sea» - «Γευθείτε» την παραδοσιακή παριανή φιλοξενία με υπέροχα πασχαλινά εδέσματα, μουσική και χορό!

13 Απριλίου 2023 18:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Κυριακή του Πάσχα στο «Mario by the Sea» - «Γευθείτε» την παραδοσιακή παριανή φιλοξενία με υπέροχα πασχαλινά εδέσματα, μουσική και χορό!

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Δεν θα μπορούσε κανείς να γιορτάσει ωραιότερα την Κυριακή του Πάσχα αν βρεθεί στην Πάρο, παρά μόνο στο παραθαλάσσιο Εστιατόριο «Mario By the Sea»!

Βρίσκεται στα Λιβάδια της Παροικίας και στον μαγευτικό κυκλαδίτικης τεχνοτροπίας χώρο του με τα τεράστια μπαλκόνια και τα παρτέρια που ευωδιάζουν παριανή φύση, μπορεί κανείς να γευθεί ανήμερα το Πάσχα πατροπαράδοτα ελληνικά εδέσματα της ημέρας, φτιαγμένα από φρέσκα ντόπια προϊόντα της Farma «Mario» που νοστιμίζονται από τον ήλιο, τη γη και τη θάλασσα του νησιού μοσχοβολώντας παριανή γαστρονομική παράδοση.

Με ειδυλλιακή απεριόριστη θέα στον κόλπο της Παροικίας και διάθεση αυθεντικής νησιώτικης φιλοξενίας, το «Mario by the Sea», σας περιμένει το Πάσχα μαζί με την παρέα σας για να γιορτάσετε απολαμβάνοντας γευστικά και γλεντώντας μοναδικά!

Με εξαιρετικό Dj που θα «απογειώσει» το κέφι με τις μουσικές επιλογές του, με χορό και διασκέδαση, το «Mario by the Sea» αποτελεί σίγουρα την top επιλογή της ημέρας για το πιο όμορφο, αξέχαστο, και το πιο γνήσια φιλόξενο ελληνικό Πάσχα στο νησί της Πάρου!

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης «Αναμνήσεις από το Αιγαίο» του Robert McCabe στην Πάρο, παρουσία του ίδιου του φωτογράφου
  • Πάρος: Παράσταση παραδοσιακών χορών από παιδιά Λυκείου έκλεψε τις εντυπώσεις (Βίντεο)
  • 1986-2026, 40 χρόνια Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου
  • Πάρος. Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής: ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός και ομιλία του Καθηγούμενου της Ι.Μ. Λογγοβάρδας
  • Πάρος: Σε νέα ημερομηνία, ώρα και τόπο θα πραγματοποιηθούν οι χοροί που αναβλήθηκαν την 25η Μαρτίου
  • Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου – Αντιπάρου: Συνάντηση με τον Βουλευτή Μάρκο Καφούρο