Πάρος: To φημισμένο - βραβευμένο εστιατόριο «Mario» άλλαξε θέση και όνομα! – Τώρα στην Παροικιά το «Mario by the Sea»!

06 Απριλίου 2023 19:02

Το εξαιρετικό, βραβευμένο, φημισμένο και φιλόξενο εστιατόριο «Μario» που βρισκόταν στο λιμανάκι της Νάουσας, «πήγε» Παροικιά!

Brand new, σε νέο υπέρ – προνομιακό περιβάλλον, με απολαυστική, ακόμη πιο υπέροχη κουζίνα, ξεκίνησε τη λειτουργία του την Πέμπτη 6 Απριλίου στα Λιβάδια της πρωτεύουσας της Πάρου και λέγεται πλέον «Mario by the Sea».

Μοναδικές γευστικές προτάσεις από τον καταξιωμένο chef Γιάννη Μαρκουλή, δημιουργικά πιάτα της γης και της θάλασσας που «μοσχομυρίζουν» Πάρο, φτιαγμένα όλα από ολόφρεσκα, ντόπια παριανά προϊόντα της Farma «Mario», το νέο Restaurant «Mario by the Sea», συνδυάζει αρμονικά την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία της θεσπέσιας Μεσογειακής – Κυκλαδίτικης κουζίνα του με το ιδανικότερο φυσικό περιβάλλον!

mario 03

Τα πελώρια μπαλκόνια του, «αγκαλιάζουν» παρτέρια φυτεμένα με «μυρωδιές» της πάριας γης όπως αγριελιές, δάφνη, θυμάρι και δεντρολίβανο που σμίγοντας με τη θαλασσινή αύρα αρωματίζουν την ατμόσφαιρα με αυθεντική πάρια φύση.

Παντού «μοσχοβολά» Πάρος στο παραθαλάσσιο εστιατόριο με τη μαγευτική, απέραντη, πανοραμική θέα στον εκπληκτικό κόλπο της Παροικιάς που φτάνει μέχρι τις Πόρτες, υπόσχοντας τα ειδυλλιακότερα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα!

Πιστό στην Κυκλαδίτικη και Παριανή παράδοση, οι χώροι του είναι διαμορφωμένοι με υλικά και τεχνοτροπία της ντόπιας αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, προσφέροντας έτσι εκτός από γεύση, εικόνα της μορφής της παραδοσιακής παριανής τέχνης του κατοικείν.

Το εστιατόριο είναι ανοιχτό από τις 2 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ ενώ στο χώρο λειτουργεί επίσης cocktail – bar.

Επισκεφθείτε το για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία γαστρονομικής φιλοξενίας στο νησί της Πάρου, μέσα στο πραγματικά μοναδικό περιβάλλον του!

Τηλ. Κρατήσεων – 22840 51047
Instagram
Facebook

μαριο 02

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos