Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Σε αντίθετη κατεύθυνση κινούνται οι αντιδράσεις των εμπλεκομένων φορέων αναφορικά με τις ρυθμίσεις για τη βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων, που σύντομα θα τεθούν σε εφαρμογή, με τους μεν ξενοδόχους να ζητάνε περαιτέρω περιορισμό της δραστηριότητάς της, αλλά και τους φορείς της βραχυχρόνιας να κάνουν λόγο για μια νέα εποχή, που αναγνωρίζει τις εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ως αναπόσπαστο τμήμα του ελληνικού τουρισμού και της ελληνικής φιλοξενίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συνεχώς ανερχόμενη κατηγορία αποτελούν οι εξαγωγές του τσίπουρου και της τσικουδιάς, αναδεικνύοντας από τη μία πλευρά την ελληνική παράδοση στις αγορές του κόσμου και από την άλλη μία ανερχόμενη δύναμη για την εγχώρια οικονομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλοίο Αχαιός έφτασε στο λιμάνι της Αίγινας σήμερα (18.11.2023) το μεσημέρι. Η τεράστια θαλασσοταραχή που επικρατεί στην περιοχή, λόγω της αλλαγής του καιρού, που φόρεσε τα χειμωνιάτικά του και έφερε θυελλώδεις ανέμους στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγοητευμένοι έφυγαν από το νησί του απέραντου γαλάζιου, την πανέμορφη Αμοργό, οι διεθνείς συμμετέχοντες από 20 χώρες στο 20ο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτισμό και στο 14ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού, τα οποία διεξήχθησαν 13 – 16 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημ. Σχ. Αγκαιριάς σας ενημερώνουμε οτι η εκδήλωση μας που ήταν για αύριο Κυριακή 19/11/2023, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω άστατων καιρικών συνθηκών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 4 ζευγάρια των προημιτελικών του Κυπέλλου Κυκλάδων βγήκαν από κλήρωση που έγινε από την ΕΠΣΚ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζονται οι αγώνες για τα Προκριματικά Euro 2024 αυτό το Σάββατο (18/11) με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 12:35

Προσλήψεις 183 Εξωτερικών Φρουρών

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με σκοπό την ενίσχυση των Σωφρονιστικών Καταστημάτων, ανακοινώνει την πρόσληψη 183 σωφρονιστικών υπαλλήλων, στον κλάδο ΔΕ Εξωτερικής Φρούρησης, σειρών 6Κ και 9Κ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έκτακτο δώρο Χριστουγέννων αναμένεται να λάβουν οι οικονομικά ασθενέστεροι συμπολίτες μας στο τέλος του έτους, σε επανάληψη της αντίστοιχης παροχής που είχε χορηγηθεί τα Χριστούγεννα του 2022.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι ράτσα είναι η γατούλα σας; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos