Πάρος: O Aν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης επισκέφθηκε το Ν.Ο.Π. και συνομίλησε με διοικήσεις αθλητικών σωματείων (Βίντεο)

10 Νοεμβρίου 2023 20:15

Επίσκεψη στην Πάρο πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης παρέστη στις επίσημες θρησκευτικές εκδηλώσεις τίμησης της μνήμης της Αγ. Θεοκτίστης στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Επίσης είχε συναντήσεις με τις διοικήσεις των ακόλουθων αθλητικών σωματείων της Πάρου και Αντιπάρου: Ναυτικός Όμιλος Πάρου, Ναυτικός Όμιλος Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ, Ναυτικός Όμιλος Χρυσής Ακτής Πάρου, Α.Ο. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ Μαρπησσαϊκός, Α.Ε. Πάρου, Α.Μ.Ε.Σ Νηρέας, Α.Σ ΑΛΤΙΣ Πάρου, Μ.Ε.Α.Σ Αντιπάρου ΩΛΙΑΡΟΣ.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου στην Παροικία, ο Υπουργός ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς του που απασχολούν τις διοικήσεις των αθλητικών συλλόγων.

Στην επίσκεψή του στο Ν.Ο.Π. ο κ. Βρούτσης συνοδευόταν από τον δις Ολυμπιονίκη στην Κωπηλασία (Χάλκινο Μετάλλιο Αθήνα 2004, Ασημένιο Μετάλλιο Πεκίνο 2008) και έφορο Εθνικών Ομάδων στην Ομοσπονδία Κωπηλασίας κ. Βασίλειο Πολύμερο.

{https://www.youtube.com/watch?v=9xE0PlTKzEk}

{https://www.youtube.com/watch?v=a54tdKR3ndM}

vroutsis nop 102

vroutsis nop 103

vroutsis nop 104

vroutsis nop 105

vroutsis nop 106

vroutsis nop 107

vroutsis nop 108

vroutsis nop 109

vroutsis nop 110

vroutsis nop 111

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos