AE Πάρου – ΑΟ Σερίφου 2-0 - Κρατάει μόνο το τρίποντο

27 Νοεμβρίου 2021 20:07

Εύκολη μεν, αλλά με μέτρια απόδοση η νίκη της ΑΕ Πάρου, που έλεγξε το ματς καθώς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς χωρίς όμως να πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης της.

Υστερώντας στο πρώτο μέρος στη δημιουργία και στο δεύτερο στην εκτέλεση δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους, πήρε όμως στην άσχημη της ημέρα τους 3 βαθμούς.

Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 12΄ο Φ.Τσελάμι έκοψε με το χέρι την πορεία της μπάλας στα δίκτυα και αποβλήθηκε υποπίπτοντας σε πέναλτι, που εκτέλεσε ο Γιουρτζίδης για το 1-0.
Οι Παριανοί είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, αλλά τους έλλειψαν οι ιδέες και οι αυτοματισμοί. Ανησύχησαν μόνο δύο φορές τους Σεριφιώτες στο 23΄με το άστοχο πλασέ του Γιουρτζίδη και στο 34’ όταν το κοντινό σουτ του Ραμπαβίλα κοντραρίστηκε την τελευταία στιγμή.

Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η ΑΕ Πάρου ανέβασε στροφές, δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες που χάθηκαν από την αστοχία των επιθετικών και την εξαιρετική απόδοση του τερματοφύλακα Λ.Τσελάμι.
Η Σέριφος κλεισμένη πίσω δεν απείλησε παρά μόνο στο 48’ όταν σε ακίνδυνο σουτ του Παρίση η μπάλα ξέφυγε από τα χέρια του Χαριστού και κατέληξε κόρνερ λίγο έξω από το δοκάρι.
Τελικά στο 81’ από κόρνερ του Ραμπαβίλα και αδράνεια της άμυνας ο προωθημένος Καμπάσης έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα από κοντά κάνοντας το 2-0 και τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Θετική για την ΑΕ Πάρου η ετοιμότητα των τραυματιών και για τον ΑΟ Σερίφου η σοβαρή αμυντική λειτουργία, κυρίως στο πρώτο μέρος και η παρουσία κάποιων νεαρών από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Διαιτήτευσαν οι κ.κ Βακόνδιος, Κουζούμης και Ρούσσος Γ.

Συνθέσεις
ΑΕ Πάρου
Χαριστός, Βιτζηλαίος (83’ Μπαρδάνης), Παπαδόπουλος, Γαβαλάς(83’ Κιοσέ), Καμπάσης, Παντελαίος(83’ Μοστράτος), Γιαννούλης(60’ Μουράι), Γιουρτζίδης, Ραμπαβίλας, Τριανταφυλλίδης(46’Ρούσσος), Κρητικός (65’ Μανωλακούδης).
ΑΟ Σερίφου
Τσελάμι Λ., Παγιολάρι, Τσελάμι Φ., Μαγουλάς(89’ Γκέρσι), Παπαδόπουλος Μ., Παπαδόπουλος Δ., Λιβάνιος, Παππάς, Ρεβίνθης(79’ Καμούδης), Καραγκούνης, Γαβριήλ.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Κυριακή 28/11 στις 11:00 λαμβάνει χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου η Γεινική Συνέλευση της ΑΕ Πάρου και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.
Η διαδικασία θα διαρκέσει έως τις 13:30.
Περισσότερα για την διαδικασία δείτε εδώ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos