Πάρος, Πάσχα – Λιμανάκι Νάουσας: Λαοθάλασσα! - Ακόμα και τα μποφόρ δεν πτόησαν τον κόσμο που περισσότερος παρά ποτέ, έκανε «χαμό»! (Βίντεο)

06 Μαϊος 2024 03:58

Μια λαοθάλασσα από κόσμο, χιλιάδες κυρίως νέοι και νέες, έκαναν «χαμό» κι εφέτος στο ραντεβού τους με το μεγαλύτερο καθιερωμένο Πασχαλινό Παριανό γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας!

Αυτό που έγινε το Πάσχα του 2024 δεν έχει ξαναγίνει! Περισσότερος παρά ποτέ, ο κόσμος ξεφάντωσε μοναδικά, τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω στα τραπέζια στο ρυθμό της μουσικής, σε μια μαραθώνια υπαίθρια διασκέδαση που ξεκίνησε από το μεσημέρι και έληξε το βράδυ!

Με φυσικό σκηνικό τις ειδυλλιακές ψαρόβαρκες και φόντο την απίστευτη γραφικότητα του μικρού λιμανιού, ο κόσμος τα «έδωσε όλα» διασκεδάζοντας για πολλές ώρες μέχρι τελικής πτώσεως, σαν να μην υπάρχει αύριο, παρά το δυνατό αέρα και τα μποφόρ στην περιοχή! Εκείνοι δεν πτοήθηκαν!

Χαρούμενα πρόσωπα, αστείρευτο κέφι και μπρίο, έγραψαν το «έπος» του πιο μαζικού, ξέφρενου γλεντιού στην Πάρο ever, μιας και κατά γενική ομολογία εφέτος το γλέντι στο λιμανάκι ήταν το καλύτερο από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά!

Η γιορτινή Κυριακή του Πάσχα στο όμορφο λιμανάκι ολοκληρώθηκε το βράδυ με τη ρίψη εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων και οι χιλιάδες «πιστοί» του εθίμου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

{https://youtu.be/nsLr69wgaOQ}

naoussa limanaki 101

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/1675386779665992}

naoussa limanaki 102

{https://www.facebook.com/parianostypos.gr/videos/757126709922348}

naoussa limanaki 103  

@parianostypos Πάσχα λιμανάκι Νάουσας #παρος #νησιά #κυκλάδες ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

@parianostypos πάσχα λινανάκι Νάουσας #πλασχα #πάρος #νάουσα ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos