Θρίλερ και νίκη πρωτιάς για τις Κυκλάδες 3-4 τα Δωδεκάνησα στη Ρόδο!

28 Μαρτίου 2023 01:58

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων στις κατηγορίες Κ14 και Κ16 ξεκίνησε στη Ρόδο και στον όμιλο των νήσων παίρνουν μέρος οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, η Χίος, η Λέσβος και η Σάμος.

Στην Κ14 οι Κυκλάδες ξεκίνησαν με εντυπωσιακή νίκη επί των γηπεδούχων Δωδεκανήσιων με 3-4.

Οι Κυκλαδίτες είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Χωριανόπουλο, που στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έσωσε έξοχα την ισοφάριση αποκρούοντας το πέναλτι του Νικολάου, σε μία άτυχη παρέμβαση του Ρότσι με το χέρι.

Α ΜΕΡΟΣ

Οι Δωδεκανήσιοι έχαναν ευκαιρίες με τον Χωριανόπουλο να σώζει δύο τετ α τετ και οι Κυκλαδίτες με ατομική ποιότητα στην επίθεση αξιοποιούσαν σχεδόν κάθε ευκαιρία και προηγήθηκαν στο ημίχρονο 4-0 με κεφαλιά του Μοχάντρι στο 3’ από κόρνερ του Ζουμή, σουτ του Καρτίμπελη στο 19’, πλασέ του Καλλίγερου στο 36’ μετά από εκπληκτική επέλαση και τελική πάσα του Δρόσου και νέο πλασέ του Καρτίμπελη μετά από δοκάρι.

Β ΜΕΡΟΣ

Ξεκίνησε με σημαντικές ευκαιρίες για τους Κυκλαδίτες και δοκάρι στο 64’ από κεφαλιά του Κουλακιώτη, αλλά τα Δωδεκάνησα σκόραραν 3 γκολ σε 5 λεπτά και το ματς έγινε συγκλονιστικό.

Στο 56’ ο Μπάρος με πλασέ και ο Ισκάς στο 58’ και στο 61 με υπέροχο τελείωμα, έκαναν το 4-3 για να κριθεί η νίκη στην απόκρουση του Χωριανόπουλου στο πέναλτι στις καθυστερήσεις.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Χωριανόπουλος, Δρόσος(46’ Ντούπης-77’ λ.τρ. Καρούσης), Ρούτσι, Μοχάντρι, Ρότσι, Καρτίμπελης, Κούτι, Ζουμής(79’ Ορφανός), Καλλίγερος(41’ Καπέλλας), Κουλακιώτης (67’ λ.τρ. Λαρετζάκης), Γκιόνι.

Ολόκληρη η αποστολή της Κ14

Καπέλλας, Δρόσος, Καλλίγερος, Πετσοπούλης – Αίας Σύρου

Ζαχαρίου – Νέος ΑΟΣ

Κούτη, Κουλακιώτης – Παμμηλιακός

Λαρετζάκης – Κύθνος

Ρούτσι – Ανδριακός

Γκιόνι, Σαρρής – ΑΟ Πάρου

Ζουμής – Νηρέας

Ντούπης – ΑΟ Μυκόνου

Καρτίμπελης, Μοχάντρι – Πανθηραικός

Ορφανός, Ρότσι, Καρούσης, Χωριανόπουλος, Μάρκου- ΠΑΣ Νάξου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos