ΑΕ Πάρου – Πανναξιακός: Τελικός για δύο!

08 Μαρτίου 2024 21:39

Το ενδιαφέρον στη δεύτερη και τελική φάση του πρωταθλήματος κορυφώνεται και στην Τρίτη αγωνιστική του η ΑΕ Πάρου των 5 βαθμών φιλοξενεί τον Πανναξιακό που έχει 4 βαθμούς, την Κυριακή στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικίας.

Το φαβορί, η Θύελλα Καμαρίου προηγείται με 8 βαθμούς κερδίζοντας πιο δύσκολα του αναμενομένου τον Πάγο 1-0 και τον Παμμηλιακό με 2-0, δείχνοντας πως δεν είναι άτρωτη.
Ακολουθεί το ντέρμπι στη Σαντορίνη με τον Αίαντα Σύρου των 6 βαθμών.
Το ποιος θα την καταδιώξει θα φανεί μετά τα αποτελέσματα αυτής της αγωνιστικής.
Η ΑΕ Πάρου ετοιμάζεται εντατικά, φαίνεται να έχει ξεπεράσει την ήττα στη Σύρο από τον Αίαντα και θα έχει επιστροφές στην ενδεκάδα με μοναδικό πρόβλημα τον Μουράι που η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.
‘Ολοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το τρίποντο την Κυριακή και θέλουν να αποδείξουν πως τους αξίζει ο πρωταγωνιστικός ρόλος.
Ο Γιώργος Μοστράτος είδε την ομάδα του να σκοντάφτει στη Νάξο με τον Αίαντα, αλλά είχε διαστήματα καλού ποδοσφαίρου.
Έχει να λύσει προβλήματα απουσιών βασικών του παικτών, όμως είναι σίγουρο πως ο Πανναξιακός θα κατέβει για τη νίκη, που του είναι απαραίτητη για τη συνέχεια.
Σε κάθε περίπτωση αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι για να διατηρηθεί η παράδοση των όμορφων αναμετρήσεων, με πολλά γκολ εκατέρωθεν, κάθε σχεδόν φορά που οι δύο ομάδες συναντιούνται στην Πάρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos