Στοίχημα: Πληρώνουν τα γκολ στο Ισπανία - Σκωτία

12 Οκτωβρίου 2023 14:25

Οι Εθνικές επιστρέφουν σήμερα Πέμπτη (12/10) στη δράση με το κουπόνι πάμε στοίχημα να περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024.

Δράση έχουμε και στο κουπόνι μπάσκετ, με σούπερ παιχνίδια για τη Euroleague και hot προγνωστικά για στοίχημα μπάσκετ. Το Betarades ξεχώρισε πρόταση με αξία από τα προκριματικά του Euro 2024 και την αναμέτρηση Ισπανία - Σκωτία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 21:45 η Ισπανία υποδέχεται την Σκωτία για την 7η αγωνιστική στον 1ο όμιλο. Η "Φούρια Ρόχα" έρχεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο αποψινό παιχνίδι, διέλυσε με 6-0 την Κύπρο στο πιο πρόσφατο ματς των προκριματικών, είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό εκτός έδρας 7-1 επί της Λετονίας, με εννέα βαθμούς σε τέσσερα ματς βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ και στο -6 από την αποψινή της αντίπαλο.

Έχοντας και παιχνίδι παραπάνω η Σκωτία φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου και ψάχνει το αποτέλεσμα απόψε που θα τη διατηρήσει στην κορυφή και με απόσταση από την Ισπανία. Εντυπωσιακή η πορεία της μέχρι στιγμής στα προκριματικά, έχει κάνει το 5X5 κόντρα σε Κύπρο (3-0, 0-3), Ισπανία (2-0), Νορβηγία (1-2) και Γεωργία (2-0). Οι Σκωτσέζοι θα προσπαθήσουν να δώσουν απόψε συνέχεια στις εντυπωσιακές εμφανίσεις, φυσικά η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη κόντρα στην Ισπανία που είναι το φαβορί στην έδρα της. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, ανάμεσα σε δύο επιθετικές ομάδες και θα κρατήσουμε το Over 3 σε απόδοση 2.22.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos