Στοίχημα: Σκοράρουν στο 2.20 Ιρλανδία και Ελλάδα

13 Οκτωβρίου 2023 12:26

Στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024 στρέφεται η προσοχή την Παρασκευή (13/10).

Όλους τους αγώνες σήμερα θα τους βρείτε στην bet365 με κορυφαίες αποδόσεις. Για την αναμέτρηση Ιρλανδία - Ελλάδα είναι το προγνωστικό που ξεχώρισε το Betarades.gr το οποίο και βλέπετε παρακάτω.

Την τέταρτη ήττα  σε πέντε παιχνίδια για την προκριματική φάση του Euro 2024, από την Ολλανδία με 1-2, γνώρισε η Ιρλανδία. Είχαν προηγηθεί αυτές από τις Γαλλία (2-0, 0-1) και Ελλάδα (2-1), ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η επικράτηση με 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Τρεις νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός στις έξι πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις. Ακόμη, στους έξι από τους εφτά τελευταίους αγώνες στο Δουβλίνο, φιλικούς και επίσημους, έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Δεν τα πάει το ίδιο καλά, ωστόσο, και στην άμυνα, καθώς μόλις σε δύο από τα προαναφερθέντα παιχνίδια κράτησε το μηδέν. 

Επιστροφή στις νίκες για την Ελλάδα, που "ξέσπασε" απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ και το διέλυσε με 5-0. Αναμενόμενη επικράτηση μετά από δύο σερί ήττες για τα προκριματικά του Euro 2024, από τη Γαλλία (1-0) και την Ολλανδία (3-0). Χωρίς ισοπαλία τα έξι τελευταία εκτός έδρας επίσημα παιχνίδια της, καθώς έχει τρεις ήττες και ισάριθμες νίκες, με πιο πρόσφατη το 3-0 επί του Γιβραλτάρ. Έχει δεχτεί γκολ στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της. Έχει καταφέρει, όμως, να σκοράρει στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους επίσημους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις. 

Δεν έχει περιθώρια η Ιρλανδία, που θα παίξει τα ρέστα της για να πάρει τους τρεις βαθμούς και είναι υποχρεωμένη να πάρει ρίσκα στην έδρα της. Μονόδρομος η νίκη και για την Ελλάδα, καθώς θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης και θα πρέπει να σκοράρει. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos