Στοίχημα: Με την ποιότητα της Κροατίας στο Κάρντιφ

15 Οκτωβρίου 2023 12:16

Στις "μάχες" των Εθνικών ομάδων για τα Προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Euro 2024 επικεντρώνεται και σήμερα Κυριακή (15/10) το ενδιαφέρον.

Σπουδαία παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος και το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από την αναμέτρηση Ουαλία - Κροατία, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε στην stoiximan live όπως και τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας.

8η αγωνιστική στον 4ο όμιλο με την Ουαλία να αντιμετωπίζει στο Κάρντιφ την Κροατία στις 21:45. Φιλική νίκη με 4-0 επί του Γιβραλτάρ πανηγύρισε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της η Ουαλία, επιστρέφει απόψε στα Προκριματικά του Euro 2024 για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο, στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της επικράτησε με 2-0 της Λετονίας εκτός έδρας. Βρίσκεται στην 4η θέση του 4ου ομίλου με επτά βαθμούς, έχει απολογισμό 2-1-2 μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών. 

Κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε την Πέμπτη (12/10) η Κροατία, που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Τουρκία. Ήταν η πρώτη ήττα στα Προκριματικά, προηγήθηκαν οι νίκες κόντρα σε Αρμενία (0-1), Λετονία (5-0) και Τουρκία (0-2) αλλά και η ισοπαλία με την Ουαλία (1-1). Με 10 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ και στο -3 από την πρωτοπόρο Τουρκία, έχοντας παιχνίδι λιγότερο. Με νίκη απόψε η ομάδα του Ντάλιτς εξασφαλίζει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, περιμένουμε ότι θα παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Ουαλία και έχοντας περισσότερη εμπειρία και ποιότητα, θα καταφέρει να φύγει με τη νίκη από το Κάρντιφ. Θα κρατήσουμε το "διπλό" σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos