Στοίχημα: Πληρώνουν με γκολ στο 1.88 Ουγγαρία και Σερβία

14 Οκτωβρίου 2023 12:44

Οι αγώνες για τα προκριματικά του Euro 2024 συνεχίζουν να δίνουν ευκαιρίες για στοίχημα και σήμερα Σάββατο (14/10), όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα.

Η δυνατή επιλογή της ημέρας από το Betarades.gr έρχεται απο την αναμέτρηση Ουγγαρία - Σερβία. Πέρα από αυτό, στο site μας μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για την εγγραφή σας στο interwetten casino live. Πάμε τώρα να δούμε το προγνωστικό μας παρακάτω.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Ουγγαρία, καθώς η νίκη της επί της Σερβίας με 1-2 ήταν η τρίτη σε τέσσερα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024, ενώ σε φιλικό αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Τσεχία. Είχαν προηγηθεί οι επικρατήσεις κόντρα σε Βουλγαρία (3-0) και Λιθουανία (2-0), ενώ χωρίς νικητή (0-0) έληξε το ματς με το Μαυροβούνιο. Τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα, με 0-2 από την Ιταλία, ήταν ο απολογισμός στους πέντε τελευταίους επίσημους εντός έδρας αγώνες της. Έχει πετύχει γκολ στα τέσσερα από τα πέντε προαναφερθέντα παιχνίδια. Στα τρία εξ αυτών, μάλιστα, κατάφερε να διατηρήσει και ανέπαφη την εστία της. 

Έδειξε ότι έχει "σφυγμό" η Σερβία και μετά την ήττα με 1-2 από την Ουγγαρία, επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 επί της Λιθουανίας. Την τελευταία την είχε κερδίσει 2-0 και στην πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024, η τρίτη νίκη της ήταν επί του Μαυροβουνίου με 2-0, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βουλγαρία. Τα καταφέρνει καλά εκτός έδρας, ούσα αήττητη στα έξι τελευταία επίσημα ματς, με τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Σε όλα, μάλιστα, έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Αντίθετα, μόλις σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες, φιλικούς και επίσημους, κράτησε το μηδέν. 

Οι δυο ομάδες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου και όποια κερδίσει θα πάρει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Επιπλέον κίνητρο για τη Σερβία, η ήττα της στο πρώτο ματς με την Ουγγαρία στο Βελιγράδι. Θα κυνηγήσουν το γκολ, ενώ και οι δυο είναι αποτελεσματικές στην επίθεση. Θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.88.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Σαββάτου στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos