Στοίχημα: Διπλασιασμός με Over στο "Urbano Caldeira"

19 Οκτωβρίου 2023 17:35

Σε αναμονή της επανέναρξης των εμπορικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης βρισκόμαστε την Πέμπτη (19/10), μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις εθνικών ομάδων που προηγήθηκε.

Ωστόσο, το Betarades.gr ξεχώρισε και πάλι στοιχηματική επιλογή με αξία, από την Α΄ Βραζιλίας και το παιχνίδι Σάντος - Μπραγκαντίνο. Θα βρείτε όλους τους αγώνες της ημέρας στην bwin με πλήθος αγορών. Ας δούμε παρακάτω που ποντάρουμε σήμερα.

Από σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-2 κόντρα στην Παλμέιρας έρχεται η Σάντος. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη φορά που κέρδισε, φαίνεται αποφασισμένη να αποφύγει τις περιπέτειες. Ο απολογισμός της στο γήπεδό της στα εφτά τελευταία ματς είναι 3-3-1. Ωστόσο, είναι ακόμη στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά έχει την ευκαιρία ακόμη και με ισοπαλία στο ερχόμενο παιχνίδι της να βγει από αυτή. Σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις της έχει επιβεβαιωθεί η επιλογή Over 2,5 γκολ.

Αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1 η Μπραγκαντίνο με την Ατλέτικο Παραναένσε εκτός έδρας τελευταία. Έτσι, δεν κατάφερε να κάνει μια τέταρτη συνεχόμενη νίκη και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρωτοπόρο Μποταφόγκο. Βρίσκεται στη 2η θέση και στο -12 από αυτή με παιχνίδι λιγότερο, αλλά και στο +4 από την 7η θέση, με την εξάδα να είναι αυτή που οδηγεί στο Κόπα Λιμπερταδόρες την επόμενη σεζόν. Δεν έχει ηττηθεί σε έξι αναμετρήσεις. Στους έξι από τους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες της έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.

Η Σάντος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, με τρεις σερί νίκες, βρίσκει δίχτυα με ευκολία και θέλει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη, η Μπραγκαντίνο μπορεί να της βάλει δύσκολα, δεν έχει χάσει σε έξι ματς και σκοράρει με σχετική άνεση. Θα προτιμήσουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.18.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Πέμπτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos