Στοίχημα: Στο 1.95 τα γκολ στο "El Sadar"

20 Οκτωβρίου 2023 13:45

Περισσότερες είναι οι επιλογές για στοίχημα σήμερα Παρασκευή (20/10) σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ξεκινούν και πάλι δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης έπειτα από τη διακοπή που προηγήθηκε.

Όλα τα παιχνίδια της ημέρας προσφέρονται στο pamestoixima gr με πλήθος αγορών. Το Betarades.gr ξεχώρισε προγνωστικό από τη Λα Λίγκα και την αναμέτρηση Οσασούνα - Γρανάδα, που βλέπετε παρακάτω.

Τη συντριβή με 4-0, εκτός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, γνώρισε η Οσασούνα στο τελευταίο παιχνίδι της για τη Λα Λίγκα. Ήταν η τρίτη ήττα της στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, καθώς είχαν προηγηθεί αυτές από τις Ατλέτικο Μαδρίτης με 0-2 και Χετάφε με 3-2, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Σεβίλλη και κέρδισε 0-2 την Αλαβές. Δεν έχει καταφέρει, ακόμη, να πετύχει νίκη στην έδρα της στο πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό μια ισοπαλία και τρεις ήττες. Έχει πετύχει γκολ στις δύο από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις στο γήπεδό της, σε όλες τις διοργανώσεις. Αντίθετα, στις τρεις εξ αυτών δεν διατήρησε το μηδέν στα μετόπισθεν. 

Η τρίτη σερί ισοπαλία (2-2) της Γρανάδα στο πρωτάθλημα, προκάλεσε και τη μεγαλύτερη εντύπωση, καθώς σημειώθηκε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Είχαν προηγηθεί αυτές απέναντι στις Μπέτις με 1-1 και Αλμερία με 2-2. Παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της, έχοντας μια ισοπαλία και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 1-0 επί της Λας Πάλμας. Είναι αποτελεσματική στην επίθεση, έχοντας σημειώσει πέντε τέρματα στα δυο τελευταία ματς. Δεν τα πάει, όμως, το ίδιο καλά και σε ό,τι αφορά την ανασταλτική λειτουργία της, καθώς σε καμία από τις εννιά τελευταίες αναμετρήσεις της δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ δέχτηκε συνολικά 23 γκολ. 

Θα ψάξει το γκολ η Οσασούνα, καθώς θέλει να επικρατήσει για πρώτη φορά στην έδρα της στην τρέχουσα Λα Λίγκα. Σκοράρει με ευκολία η Γρανάδα, αλλά αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα. Αναμένουμε ματς με ρυθμό, φάσεις και γκολ. Θα επιλέξουμε το Over 2,5 σε απόδοση 1.95.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos