Στοίχημα: Ντέρμπι "αιωνίων" με γκολ στο 2.10

22 Οκτωβρίου 2023 13:07

Γεμάτο συναρπαστικές αναμετρήσεις για ακόμη μια Κυριακή το κουπόνι στοιχήματος, με δράση στη Super League και ντέρμπι "αιωνίων" στο "Γ. Καραϊσκάκης" που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικά στοίχημα με αξία από το σπουδαίο παιχνίδι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.

Στις 19:30 στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστική της Super League. Στην κορυφή οι "ερυθρόλευκοι" και στο +3 από το "τριφύλλι", θα προσπαθήσουν να δώσουν σήμερα συνέχεια στο εντυπωσιακό τους σερί. Στο πιο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας, μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό 6-1-0 στο πρωτάθλημα. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ξέσπασε πάνω στον Ατρόμητο με 5-0 στις 08/10 ο Παναθηναϊκός σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τρέχει ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων στη Super League, μετά το πέρασμα επτά αγωνιστικών έχει ρεκόρ 5-1-1, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όσο για το σημερινό ντέρμπι "αιωνίων" οι δύο αντίπαλοι ξεχειλίζουν από ποιότητα, ο Ολυμπιακός σκοράρει με τρομερή άνεση, τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός είναι δημιουργικός και έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ λιγότερο από τους "ερυθρόλευκους". Περιμένουμε δυνατό παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos