Στοίχημα: Συνδυαστικά με Τραμπζονσπόρ στο 2.00

23 Οκτωβρίου 2023 15:10

Έπειτα από ένα σαββατοκύριακο πλούσιο σε δράση και σπουδαία παιχνίδια σε όλα τα πρωταθλήματα, οι ρυθμοί πέφτουν στο κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο οι ευκαιρίες για στοίχημα παραμένουν αμέτρητες.

Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση με αξία από το πρωτάθλημα Τουρκίας και την αναμέτρηση Τραμπζονσπόρ - Αλάνιασπορ, την οποία μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Στις 20:00 η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την Αλάνιασπορ για την 9η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας. Επιστροφή στη δράση με νίκη αναζητά η Τραμπζονσπόρ, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή ηττήθηκε με 1-0 από την Ντεμίρσπορ εκτός έδρας. Ήταν η δεύτερη ήττα στα τρία τελευταία παιχνίδια της, βρίσκεται στην 9η θέση μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών, έχοντας συγκεντρώσει 12 βαθμούς. Στηρίζει πολλά στην έδρα της, εκεί έχει κερδίσει τα 3/4 φετινά παιχνίδια της.

Στην 11η θέση της κατάταξης η Αλάνιασπορ, έκλεισε με νίκη τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή, καθώς επικράτησε με 2-1 της Καραγκουμρούκ. Αποτέλεσμα που είχε ανάγκη, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές ήττες, συνολικά έχει πανηγυρίσει δύο νίκες μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη εκτός έδρας, αγνοεί τη νίκη στις τρεις φετινές εξόδους της και έχει σήμερα εξαιρετικά δύσκολη αποστολή κόντρα στην ποιοτικότερη Τραμπζονσπόρ, που εμφανίζεται πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το συνδυαστικό 1 & Over 1.5 σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos