Στοίχημα: Διπλασιασμός με ασιατικό στο "Old Trafford"

24 Οκτωβρίου 2023 15:40

Μια μέρα με γεμάτο πρόγραμμα είναι αυτή η Τρίτη (24/10) για στοίχημα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Πέρα από δυνατά προγνωστικά NBA για το πρώτο τζάμπολ της διοργάνωσης φέτος, δράση υπάρχει και στο Champions League, από όπου έρχεται η επιλογή του Betarades.gr σήμερα. Συγκεκριμένα, από τον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη, οι λεπτομέρειες ακολουθούν παρακάτω.

Προέρχεται από νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ εκτός έδρας με 1-2. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενή της έπειτα από εκείνη με την Μπρέντφορντ με 2-1 εντός έδρας. Ωστόσο, παραμένει στη μέση της βαθμολογίας με 15 πόντους. Θέλει να πάρει απόψε τους πρώτους της βαθμούς στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, μετρώντας δύο ήττες ως τώρα, με 4-3 εκτός από Μπάγερν Μονάχου και 2-3 εντός από Γαλατασαράι. Το Over 2.5 επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας ματς της.

Την επιστροφή στις επιτυχίες έκανε η Κοπεγχάγη με την εντός έδρας νίκη της επί της Βέιλε για το πρωτάθλημα Α' Δανίας. Προηγουμένως είχε τρεις σερί απώλειες, με απολογισμό 0-1-2, σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία πρωταθλήματος, στο Τσάμπιονς Λιγκ άρχισε στον όμιλο με ισοπαλία εκτός 2-2 με τη Γαλατασαράι και έπειτα έχασε με 1-2 και πάλι εκτός από την Μπάγερν Μονάχου. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Δεν έχει άλλα περιθώρια η Γιουνάιτεντ, είναι σημαντικά τα δύο ματς με την Κοπεγχάγη για τη συνέχεια της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετωπίζει αμυντικά θέματα και από την άλλη, η Κοπεγχάγη είναι το αουτσάιντερ, ωστόσο έχει επιθετικές αρετές. Θα ποντάρουμε στο Over 3 Ασιατικό σε απόδοση 2.00.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τρίτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos