Στοίχημα: Παιχνίδι για πολλά γκολ στο "Velodrome"

26 Οκτωβρίου 2023 11:31

Σε Europa League & Conference League στρέφεται σήμερα Πέμπτη το ενδιαφέρον, με το ελληνικό χρώμα να είναι έντονο, καθώς ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δίνουν σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες.

Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάση με αξία από την εκτός έδρας αναμέτρηση της Ένωσης και το παιχνίδι Μαρσέιγ - ΑΕΚ, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε καθημερινά να βρίσκετε προγνωστικά στοιχήματος για όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως προγνωστικά euroleague.

Στις 19:45 η Ένωση δοκιμάζεται στο Velodrome κόντρα στη Μαρσέιγ για την 3η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Europa League. Στη 2η θέση του γκρουπ με δύο βαθμούς οι Μασσαλοί, ηττήθηκαν στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους με 1-0 από τη Νις για την 9η αγωνιστική της Ligue 1, συνολικά έχουν πανηγυρίσει μια νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις. Αναζητούν απόψε την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, μετρούν δύο ισοπαλίες με Άγιαξ (3-3) και Μπράιτον (2-2). 

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ταξίδεψε με την καλύτερη ψυχολογία στη Γαλλία, με τέσσερις βαθμούς φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου, όπου και θα προσπαθήσει να διατηρηθεί. Επικράτησε με 3-0 του Αστέρα στην Τρίπολη στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, ήταν η δεύτερη διαδοχική νίκη, παραμένει αήττητη στα 8/9 τελευταία ματς για όλες τις διοργανώσεις. Όσο για το σημερινό παιχνίδι, η Μαρσέιγ είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει, στην έδρα της σκοράρει πάντα, τη στιγμή που η ΑΕΚ περιμένουμε ότι θα προσεγγίσει χωρίς δισταγμό το παιχνίδι και θα βρει λύσεις σε ακόμη ένα ματς. "Βλέπουμε" παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ, επιλογή μας το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.05.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας στο Betarades.gr! 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos