Στοίχημα: Διπλασιασμός με combo στο "Montilivi"

27 Οκτωβρίου 2023 13:24

Μια μέρα με αρκετές ευκαιρίες για στοίχημα είναι αυτή η Παρασκευή (27/10). Όλες τις αναμετρήσεις της ημέρας θα τις βρείτε στην bet365 με κορυφαίες αποδόσεις.

Το Betarades.gr εντόπισε προγνωστικό με αξία από την Ισπανία, για τον αγώνα Τζιρόνα - Θέλτα από τη Λα Λίγκα. Οι λεπτομέρειες ακολουθούν πιο κάτω.

Συνέχισε την "τρελή" της πορεία στη Λα Λίγκα η Τζιρόνα και σημείωσε την όγδοή της νίκη στα εννιά τελευταία παιχνίδια, με 5-2 απέναντι στην Αλμερία. Είχε προηγηθεί η επικράτηση με 1-0 επί της Κάντιθ, ενώ εξαίρεση αποτέλεσε η ήττα (0-3) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή ήταν και η μοναδική απώλεια βαθμών που είχε στην έδρα της, όπου μετράει και τέσσερις νίκες, με πιο εντυπωσιακή αυτή με 5-3 κόντρα στη Μαγιόρκα. Είναι η πιο παραγωγική ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 24 τέρματα στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. Δεν είναι, όμως, το ίδιο αποτελεσματική και στα αμυντικά της καθήκοντα, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της. 

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Θέλτα, που γνώρισε την τέταρτη ήττα της (0-3) στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Είχαν προηγηθεί αυτές από τις Μαγιόρκα (0-1), Μπαρτσελόνα (3-2) και Λας Πάλμας (2-1), ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη με τις Αλαβές (1-1) και Χετάφε (2-2). Δυο ήττες, μια ισοπαλία, με 1-1 απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, και μια νίκη, είναι ο απολογισμός της στους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της. Έχει καταφέρει, μάλιστα, σε όλους να βρει τον δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα. Αντίθετα, σε κανέναν εξ αυτών δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. 

Αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της Λα Λίγκα η Τζιρόνα, που σκοράρει και κατά ριπάς, δυσκολεύεται, όμως, να  κρατήσει το μηδέν. Υπό πίεση από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα η Θέλτα, είναι υποχρεωμένη να ψάξει το γκολ και τους τρεις βαθμούς. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.03.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos