Στοίχημα: Combo στο 2.03 από το "Portman Road"

01 Νοεμβρίου 2023 14:31

Οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις Κυπέλλων ανά την Ευρώπη είναι σε πρώτο πλάνο αυτή την Τετάρτη (01/11). Μπορείτε να τσεκάρετε και το κουπόνι μπάσκετ για να δείτε όλους τους αγώνες σήμερα.

Η δυνατή ποδοσφαιρική πρόταση του Betarades.gr προκύπτει από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και την αναμέτρηση Ίπσουιτς - Φούλαμ.

Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις η Ίπσουιτς, κέρδισε την Πλίμουθ με 3-2 εντός έδρας για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ. Πλέον με αυτό το αποτέλεσμα έφτασε να μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Καλείται απόψε να αντιμετωπίσει ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ σε ένα δυνατό τεστ. Στα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημειώθηκαν Over 2,5 γκολ ενώ σκόραραν και οι δύο αντίπαλοι.

Η Φούλαμ κατόρθωσε τελευταία να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλία εκτός έδρας από την ανώτερη Μπράιτον με 1-1 για την Πρέμιερ Λιγκ. Δείχνει, ωστόσο, αρκετά ασταθής το τελευταίο διάστημα, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της έχει απολογισμό 1-1-2. Αντιμετωπίζει θέματα κυρίως στην άμυνα και δεν δείχνει να πείθει με τις εμφανίσεις της. Στους τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες της επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal.

Μπορεί η Ίπσουιτς να βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα, ωστόσο τις δύο αντιπάλους χωρίζει μια κατηγορία και υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ τους. Πρόκειται, πάντως, για δύο ομάδες που βρίσκουν δίχτυα, αλλά και δέχονται με ευκολία τέρμα από την άλλη. Αναμένουμε το παιχνίδι ανάμεσά τους να έχει ρυθμό και γκολ, θα κρατήσουμε τη συνδυαστική επιλογή Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.03.

Δείτε όλα τα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos