Στοίχημα: Πληρώνουν 2.13 τα γκολ στο "Cepheus Park Randers"

02 Νοεμβρίου 2023 16:07
Το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Πέμπτης (02/11) περιλαμβάνει αρκετά παιχνίδια για ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα προγνωστικά μπάσκετ σήμερα. Από το Κύπελλο Δανίας εντόπισε το Betarades.gr επιλογή για να σας στείλει στο ταμείο, συγκεκριμένα για την αναμέτρηση Ράντερς - Μπρόντμπι.

Επέστρεψε στις ήττες η Ράντερς καθώς έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Άαρχους για το πρωτάθλημα Α΄Δανίας. Έτσι, έσπασε το αήττητο σερί που "έτρεχε" για έξι αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις (2-4-0). Στη βαθμολογία του πρωταθλήματος είναι στο -6 από την πρώτη εξάδα. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου Δανίας, απέκλεισε τη Β93 (3-3 καν. διάρκεια, 4-4 παράταση, 3-5 πέν.). Στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημειώθηκαν Goal/Goal και Over 2,5.

Δεν έχει χάσει εδώ και πέντε αναμετρήσεις η Μπρόντμπι (4-1-0), πιο πρόσφατα κέρδισε στο γήπεδό της τη Νόρντζελαντ με 2-1 για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στη 2η θέση της κατάταξης και στο -1 από την 1η θέση και την Κοπεγχάγη, λίγο πριν τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος. Όσο για το Κύπελλο, πήρε την πρόκριση σε αυτή τη φάση του κερδίζοντας με 0-3 τη Χέλερουπ. Στις εφτά από τις οχτώ πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της επιβεβαιώθηκε το Over 2.5.

Η Μπρόντμπι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, καθώς είναι πιο φορμαρισμένη τελευταία. Ωστόσο, η Ράντερς παίζει εντός έδρας και αναμένεται να δώσει τη μάχη της. Θα προτιμήσουμε το combo Goal/Goal και Over 2,5 σε απόδοση 2.13.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos